Yoga & Samoozdravljenje – 7 dana retreat na otoku Silba 20-27. lipnja 2020

Napredni tečaj Samoozdravljenje i Dharma yoga sa Kristijanom Kolegom i Sandrom Pintarić

atma.hr – 45

Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju

I ove godine izabrali smo otok Silbu zbog toga što nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela kako bi omogućili rijetku egzotiku potpunog mira koja odlično odgovara yoga odmoru-povlačenju i stjecanju novih znanja. Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu, to je ekološki čist otok a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. Poznat je i kao otok kojeg vole umjetnici, pun je zanimljivih detalja a na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća. Šetnice i staze za duge šetnje su diljem otoka. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira sa prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće! Kroz intenzivan rad na sebi imat ćete dovoljno slobodnog vremena za opuštanje, uživanje u morskim radostima i ugodno druženje!

– SAMOOZDRAVLJENJE “Praktična primjena samoiscjeljenja”
lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i na taj način izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost.

– DHARMA YOGA
Cjeloviti jutarnji program s kojim se započinje dan i koji će vašu praksu yoge podignuti na novu razinu. Program uključuje yoga položaje, praksu pranayama i kriya (tehnike disanja i pročišćenja), iscjeljujuću yoga nidru, duboko opuštanje. Navečer je predviđen kraći yoga program.

atma.hr – 45

– RADIONICE
Radionica vegetarijanskog kuhanja i pripremanja hrane, radionica mantra meditacije i tapkanja.

DETALJNE INFORMACIJE NA LINKU: http://www.dharmayogazagreb.com/yoga-i-samoozdravljenje-retreat-na-silbi.html

Sandra Petra Pintaric
Tel: +385 95 3567 899
E-mail: [email protected]

The House of Dharma (Kuća Dharma joge)
Dharma Yoga Center Zagreb & Zagreb Yoga School
Pavla Hatza 10, 10000 Zagreb
www.dharmayogazagreb.com

E-mail: [email protected]

Sandra Petra Art, Laxmi design Zagreb
www.vastuhealingarts.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here