Provodite ljeto u Zagrebu i željni ste rekreacije na svježem zraku? Yoga space studio za vas je pripremio pravu poslasticu. Svakog petka u jutarnjem terminu od 8-9 sati vježbamo yogu u Art parku, Ribnjak, počevši od 26. lipnja pa sve do rujna 2020.

yoga space 3

Yoga satovi u parku sastoje se od tehnika pranayama (tehnika disanja), asana (pozicija tijela) i vođene duboke relaksacije na kraju kako bi u dan ušli svježi, puni energije i s osmjehom spremni za daljnje izazove.

Kao voditelji satova se kroz cijelo ljeto izmjenjuju: Matea Maršić, Nikolina Kuhar i Igor Horvat, učitelji iz Yoga Space studija. Svi su obučeni za učitelje yoge pod vodstvom njima velike inspiracije i učiteljice Sandre Petre Pintarić u Dharma Yoga Center Zagreb.

Možda još niste imali prilike zaroniti u ljepote yoga prakse ili već dobro znate čak i Sanskrit nazive asana, pa vam ni Utthita hasta Padangusthasana nije strana? Dobrodošli su svi, i početnici i oni napredniji, koji sigurno znaju: “Practice makes it perfect!”

yoga space 4

Zato ako ste i pomislili kako niste dovoljno fleksibilni za yogu, slobodno ovu predrasudu odmah izbrišite iz svoga uma i pridružite nam se potpuno otvorenog uma u hladu zelenila na predivnoj livadi Art parka, kod podesta.

Ako ste ipak ljubitelj vježbanja u dvorani, u centru Zagreba, na adresi Ilica 120, otvorena su vam vrata studija. U periodu od 25.6. do 31.8. možete povesti i sebi dragu osobu na prvi besplatni probni sat yoge, jer potom prvu regularnu mjesečnu članarinu dijelite na pola i po posebnoj cijeni uživate u yoga satovima u Yoga space studiju (1 + 1 gratis).

Satovi yoge u Art parku su na donacije, a članovima Yoga space studija su uključeni u mjesečnu članarinu, pa možete kombinirati vježbanje u dvorani i na otvorenom i tako otkriti svoju favorit yoga lokaciju.

Što vam je potrebno za yoga sat? Ponesite sa sobom udobnu odjeću i prostirku te bočicu vode.

Za sve ostalo pobrinut će se Yoga space! Veselimo vam se!

Za više informacija, prosjetite Yoga Space Facebook stranicu i event:

https://www.facebook.com/yogaspacezg/

https://web.facebook.com/events/267016371231045/

yoga space 5