Drage jogine i jogiji,
Planiram lijepo spiritualno putovanje-retreat u Indiju. Ovaj puta umjesto na sjever, putujemo na jug Indije, u preljepu zelenu Keralu. Sve od Koshi pa do Varkale.
Kako su me mnoge od Vas pitale da bi rado pošle sa mnom kada idem idući puta, eto ja vas sada pitam idete li?.:)))

E pa, IDEMO U INDIJU!!!!!

atma.hr – 45

Put je negdje od 4.3. do 17.3.2019. jug Indije, Kerala. Svakodnevno ćemo raditi Kundalini jogu i Shivananda jogu (vođeno od mene i prijatelja yogija iz Indije koji će biti s nama na putu), i dnevno obilaziti najsvetija mjesta u tom dijelu ali i nacionalni park. Običi ćemo nekoliko gradova i završiti u Varkali, poznatoj po jogi, a i ajurvedskim tretmanima.
Dobar početak za nekoga tko putuje prvi puta u Indiju jer Kerala je bogatija i naprednija od ostalih zemalja u Indiji što može uvelike ublažiti prvobitni dojam Indije.

Biti će tu svega na putovanju, od Ashrama, hramova, druženja s lokalnim stanovništvom, druženje sa ženskom udrugom koja brine o ženskim pravima, posjet djeci u sirotištu (tko me poznaje onda zna da bez toga ne može nigdje gdje god putujem), ali i uživanje na obali Indijskog oceana, i ajurvedskim tetrmanima tko to voli. Naravno, ništa bez kraljice nam yoge. Tako ćemo svako jutro raditi Kundalini jogu sa mnom i Shivananda yogu s indijskim učiteljem yogijem koji će biti s nama cijelo vrijeme na putovanju.

Ukoliko vas zanima ovo joga duhovno putovanje-retreat u Kerali, ovakve vrste, javite mi se što prije na e-mail: [email protected] ili na
mobitel 091 9759304 za sve dodatne obavijesti (ranu kupovinu avio karata po povoljnijoj cijeni).

Potrebno je prijaviti se što ranije radi kupovine povoljnije avio karte koje u ovom periodu nude neke avio kompanije s popustom.

Love2All
Sat Nam
Dragica ♥
Sarab Varta Kaur

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here