Yogi Cameron Alborzian, bivši Vogue model koji sada prakticira jogu i ayurvedu, sustav liječenja koji se koristi u Indiji već stoljećima te autor knjige “Guru u vama”, pojavio se u “Dr. Oz Šou” sa savjetima za pretilu sredovječnu mamu iz New Jerseya. Dr. Oz i Yogi Cameron su pomogli gošći Patriciji otključati snagu zdravlja i ozdravljenja kroz čevterotjedni Detox program.

Detox program kroz 28 dana

Patricia je rekla da se cijelo vrijeme osjeća toksično te je i priznala da je ovisna o brzoj hrani. Dr. Oz je otkrio kako je Patricia pretila i pred-dijabetična, šećer u krvi joj pokazuje 100,  teška je 84kg, a struk je širine 92 cm što je već opasna zona. Yogi Cameron je rekao Patriciji i publici kako zdravlje počinje u želucu. Pogledao je njen jezik koji je također dobar pokazatelj zdravlja. Njen jezik je imao nezdrav premaz.

Dr. Oz i Yogi Cameron su joj predstavili 28-dnevni detox program, vodeći ju kroz četiri tjedna do boljeg zdravlja:

Prvi tjedan

U jutarnjim satima, umjesto kave treba piti toplu vodu koja smanjuje apetit i nježno budi tijelo. Ukoliko je topla voda prevelika promjena, može se piti i kamilica. Savjetuje joj odbacivanje procesuirane hrane i konzumiranje samo hrane koja dolazi neposredno iz prirode.

Drugi tjedan

Preporučuje opuštanje umjesto uzimanja stimulansa kao što su kofein. Za povećanje energije, najbolje je čuvanje energije. Potrudite se da nemate previše seksa i prakticirajte neke yoga vježbe.

Treći tjedan

Yogi Cameron je demonstrirao kako ušmrkati slanu vodu kao ritual za smanjenje stresa prije spavanja. Nakon ušmrkavanja slane vode, predložio je trljanje unutrašnjosti nosa ghee-jem ili pročišćenim maslacem.

Četvrti tjedan

Cilj četvrtog tjedna je smanjiti bolove. Yogi Cameron je upozorio protiv jedenja kasno u noć, što može dovesti do bolova u zglobovima u jutarnjim satima. Umjesto toga, pijte Tulsi čaj, biljni čaj koji čisti sluznice. Dr. Oz je nazdravio šalicom čaja s Patricijom dajući joj do znanja kako je uvjeren u njen uspjeh u poboljšanje svog zdravstvenog stanja.

Dr. Oz je rekao kako mnoge savjete holističke medicine nije učio u medicinskoj školi, ali je dokazano kako već stoljećima djeluju na mnoge ljude te je korisno da ih i mi sami primijenimo te vidimo kako djeluju na nas. Sugerirao je da prihvatimo savjete koji nam pomažu, a ostale da ostavimo sa strane…

Prethodna objavaAloe vera – biljka koju bi svi trebali uzgajati
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 05.04.2014.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.