Ž.M. Slavinski vodi u Zagrebu PEAT seminar
07.10.2017. i 08.10.2017. (VIKEND)

Ovaj sistem Spiritualne tehnologije  vodi vas korak-po-korak do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih Spiritualnih iskustava.

2-DNEVNI PEAT SEMINAR:

Seminar će se održati 07.10. i 08.10. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 – 17:00h.

CIJENA:
1500 kn (200€) + PDV

REZERVACIJE:

Broj mjesta je ograničen na maksimalno 35 polaznika. Sve prijave vrše se putem e-maila: [email protected]. Prijava mora sadržavati ime, prezime, kontakt broj i OIB (za R1). Nakon prijave potrebno je uplatiti 250 kn za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Sve ostale informacije kao i pitanja možete dobiti putem maila ili mobitela: 099/2215 – 444, kontakt osoba Mario.

Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 250 kn

Svaki polaznik seminara dobiva međunarodni certifikat za PEAT procesora koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima.

VODITELJ SEMINARA:

Živorad Mihajlović Slavinski

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog  razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Osobnih Kodova. Sada je moguće, na samom seminaru PEATOM otkriti svoje Praiskonske Polaritete.
Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: Dualističko i Jedinstveno.
Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlačenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt… PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tokom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i efikasan način.

Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima.

Na primjer:

Osjećaj nesigurnosti i manjka samopouzdanja
Osjećaj nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi
Osjećaj straha od visine

Neutralizacijom polariteta poboljšavamo kvalitetu vlastitog života.

Dodatne informacije potražite na našim stranicama www.galbanum.hr 

Prethodna objavaŽelim ti reći da mi je žao što nisam ranije otišla
Slijedeća objavaSaturn kreće prema naprijed od 25.08. – Recite NE strahovima i krenite u nove pobjede!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.