Background photo created by jcomp - www.freepik.com

Uskoro počinje rujan/septembar, mjesec kada se završava ljeto, a počinje jesen. Često je rujan/septembar mjesec početka novih ljubavi i rastanka starih, ali i simbol novog početka koji nam može donijeti preokret u životu. Astrolozi predviđaju da će tijekom rujna/septembra najviše sreće i uspjeha imati sljedeća 3 znaka Zodijaka!

atma.hr – 78
Vaga: Više se fokusirate na sebe i osjećate se dobro

Sretan i zdrav mjesec je pred vama, drage Vage. Uživat ćete u dobroj energiji, a ovog mjeseca postižete maksimum za cijelu godinu. Krajem rujna/septembra počinje retrogradni period, ali to nije razlog za frustraciju, pokušajte da ne žurite i ne donosite brzopleto odluke i sve će biti u redu.

Kada Sunce 22. rujna/septembra uđe u vašu prvu kuću, započinjete jedan od svojih vrhunaca osobnog zadovoljstva. Ovo je sjajno vrijeme za uživanje u zadovoljstvima svih pet čula – a Vaga to prirodno voli. Ljubav vam ovog mjeseca donosi veliku sreću i čini se da na nju ne utječu sve retrogradnosti. Vaš ljubavni planet, Mars, je u vašem znaku. Ljubav je sjajna.

Sve što trebate učiniti jest da se bavite svojim poslom i on će vas pronaći. Izgledate dobro – glamurozno, elegantno, egzotično, s puno seksualne privlačnosti. Ako ste u vezi, partner vam je vrlo odan. Vaši interesi su na prvom mjestu. Teško je odoljeti ovome. Venera će ući u vašu kuću novca 11. rujna/septembra.

atma.hr – 52
Očekuje vas stabilna financijska situacija. Potrošite na sebe i projicirajte sliku prosperiteta. Vaš osobni izgled i cjelokupno ponašanje veliki su faktori vaše zarade. Osim toga, položaj Venere bi pokazao da ste spremni uložiti dodatne napore potrebne za suočavanje s izazovima koji se javljaju nakon 22. rujna/septembra.

Bik: Osjećate se samouvjereno, produktivno i nadahnuto

Vrlo ste društveni i spremni da proširite krug prijatelja. Iako pokušavate da budete tu za druge, nikada ih ne treba staviti ispred sebe. Međutim, radite na usklađivanju svojih interesa s interesima drugih. Retrogradna aktivnost dostići će vrhunac 27. rujna/septembra, kada će se 60 posto planeta kretati unazad.

Možda će se u određenom trenutku pauzirati osobni razvoj, ali to je samo privremeno. Budite oprezni u komunikaciji. Odvojite vrijeme da shvatite što drugi zaista govore i uvjerite se da je vaša poruka pravilno prenijeta.

A pošto je Merkur vaš planet financija, budite posebno vrijedni u svojim financijama. Ako treba izvršiti veće kupovine, ulaganja ili odluke, učinite to prije 27. rujna/septembra.

Vaša peta kuća zabave i dalje je jaka do 22. rujna/septembra. Ovo čini dobro vrijeme za odmor. Bikovi koji traže posao imat će posebnu sreću, sve detalje provjerite. Moguće je da će neke prilike donijeti dobre financijske mogućnosti.

atma.hr – 78
Škorpion: Spremni ste za ozbiljne preokrete u ljubavi

Mjesec pred nama je vrlo snažan, posebno nakon 22. rujna/septembra. Na neki način ovo je jako dobro. Ako dođe do kašnjenja u različitim aspektima života, poradite na njima na duhovni način – to će vam pomoći. Ovo je mjesec za jačanje duhovnosti i razmišljanje. Posvetite se svom unutrašnjem stanju.

Zarada će ovog mjeseca biti dobra. Možda postoje neki propusti i odlaganja, ali događaju se lijepe financijske stvari. Jupiter čini vrlo lijepe aspekte.

Financije će biti bolje poslije 22. rujna/septembra nego ranije pa budite strpljivi. 5. rujna/septembra Mars, vaš planet zdravlja, useljava se u vašu 12. kuću pa se zdravlje može poboljšati na prirodan način.

banner za knjige stvorite novo ja

11. rujna/septembra Venera prelazi u vaš znak i ovo je divan tranzit za ljubav. Izgledate dobro, osjećate se dobro, a vibracije ljubavi vas prate gdje god da krenete.

Ako ste s nekim u vezi, taj netko vam je potpuno posvećen. On ili ona su na vašoj strani, stavljaju vaše interese ispred svojih interesa. Napokon se u vaše polje ljubavi useljavaju mir i stabilnost.

sensa.mondo