Foto: pixabay.com

52
Valjda se svi slažemo s činjenicama da snažna žena rijetko pobjeđuje u vezi i da na kraju često ostane slomljena srca.

Za jaku ženu, ljubav je nešto sveto, kada mora dati sve ili ništa, cijelu sebe, između ne postoji.

Ona će voljeti svim srcem. Voljeti će i voljeti, sve dok ne shvati da je uzima zdravo za gotovo netko tko opće ne zna kako je uopće voljeti, piše Thought catalog.

Tada joj se srce slama, iznova i iznova.

Kad se srce snažne žene slomi, ona neće kriviti nikoga osim sebe. Neće kriviti ni osobu koja ga je slomila. Pitat će se zašto je vjerovala toj osobi i zašto nije umjesto toga vjerovala vlastitoj intuiciji.

Ona će analizirati zašto je pala na tu osobu i kako je mogla zanemariti prve znakove nevolje.

39

Noću će plakati, trudeći se da je nitko ne čuje, a kada dođe jutro, ona će opet biti žena kakva je nekoć bila. Obavit će sve svoje zadatke i obveze kao da se ništa nije dogodilo i “Dobro sam” bit će njezin automatski odgovor svakome tko ju upita kako je.

Kad bude spremna, počet će pričati o svojoj boli bliskim voljenim osobama. Ona neće podijeliti svoju bol sa svima, jer ona nije netko tko traži pažnju i zna da će biti dobro, prije ili kasnije.

Kada joj se srce slomi, nemojte nikada misliti da će od nekoga tražiti da to popravi; ona zna da ga nitko, osim nje, ne može popraviti.

Kada se počne iscjeljivati i kada ponovno stane na svoje noge, pokušat će vidjeti svijetlu stranu svega.

Iako je teško, ona će pretvoriti svoju bol u nešto smisleno u svom životu, ona će pisati, slikati, čitati, vježbati ili pomagati drugima umjesto da žali za svojim gubitkom.

Ona potpuno shvaća da ne bi trebala uživati ​​u toj boli i da mora ići naprijed.

Ona će svoju bol iskoristiti kao glavno gorivo kako bi postigla svoje ciljeve i slijedila svoju najdublju strast. Ona neće tražiti osvetu, jer vjeruje da postoji karma.


Widget not in any sidebars

Kada se snažnoj ženi slomi srce, ona će pokušati shvatiti životnu lekciju, umjesto da radi dramu.

Dat će sve od sebe da oprosti osobi koja joj je slomila srce, ali nikada neće zaboraviti što joj je učinila.

Njezina bol u srcu će joj pomoći da bolje razumije vlastite potrebe i očekivanja kada je riječ o ljubavnom romantičnom odnosu.

Jedno je sigurno: snažna žena neće se vratiti osobi koja joj je slomila srce, jer razumije da ne može naći sreću na istom mjestu na kojem ju je izgubila.

No, kada se snažnoj ženi slomi srce, teško će oprostiti sama sebi i teško će se prestati kriviti za svoje vlastite pogreške.

Teško će se prestati kriviti što je srce poklonila krivoj osobi i što je vjerovala u iluziju umjesto da vidi stvarnost. Trebat će joj dugo vremena da prihvati činjenicu da je napravila veliku pogrešku u svom životu.

39

Bojat će se ponovo zaljubiti i ponovno nekome vjerovati. Ponovno će graditi zidove i proći će dugo vremena prije nego što se otvori i bude ranjiva i otvorena ideji zaljubljivanja.

No, snažna žena potpuno shvaća da se ona ne može bojati zauvijek i zna da će ljubav uvijek pratiti rizik od sloma.

Ali malo po malo, oprostit će i sebi i konačno otvoriti srce za sljedeću osobu koja će doći.

Kada se snažnoj ženi slomi srce, umjesto da ju to učini slabijom, čini je jačom nego što je to ikad mogla zamisliti.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMars u Djevici do 22. 10.: RAD i RAD – Na kraju ovog “hiper” perioda zabušante čeka Saturn!
Slijedeća objavaMandala za energiziranje prostora – Unikat, akril
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.