Foto: pexels.com

Mlad Mjesec događa se istovremeno kad i pomrčina Sunca pa nas očekuju stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi. Usprkos svim negativnim situacijama, uspjet ćemo zadržati pozitivan stav. Ipak, na 4 znaka Zodijaka će mlad Mjesec i pomrčina Sunca imati najjači utjecaj!

atma.hr – 78
Mlad Mjesec u Strijelcu 14.12. je posljednji mlad Mjesec u 2020. godini, ali to što je posljednji, ne znači da vam neće donijeti blistavu budućnost.

Ova snažna lunarna energija događa se istovremeno kad i pomrčina Sunca pa nas očekuju stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi.

Ipak, usprkos svim negativnim situacijama, uspjet ćemo zadržati pozitivan stav.

Evo na koja 4 znaka će mlad Mjesec i pomrčina Sunca imati najjači utjecaj:

Blizanci

Očekuju vas konflikti i dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvijek okončati,a istovremeno nešto novo može otpočeti.

Oni koji su u vezi trebaju zaviriti ispod drame i napetosti i otkriti da je ova situacija samo prilika da steknu nove vidike u ljubavi i raščiste stare dugove u odnosu s partnerom.

Sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. To će vam donijeti raspoloženje.

atma.hr – 39

Djevica

Mlad Mjesec vam pomaže da zacijelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moći ćete učiniti ako izađete iz zone komfora i ponekad prijeđete granicu zbog višeg dobra. Pomrčina Sunca najviše će utjecati na polje vaše obitelji.

Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sjećanja. Bit ćete spremni pomiriti neke članove svoje obitelji, oprostiti, ali i zatražiti oproštaj.

Pravu radost donosi vam to što ste ključ mira odlučili staviti u bravu svog života. Kada jednom ta vrata otključate, očekuju vas predivne stvari.

Strijelac

Mlad Mjesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživjeti manju krizu identiteta i postavljat ćete sebi pitanja na koja nećete moći lako odgovoriti.

Već odavno žudite za promjenama, a sada je prilika da osjetite što znači prava ljepota avanture.

Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete izvan granica, probate neke nove stvari i ispunite sebi stare avanturističke težnje.

atma.hr – 78
Ribe

Pomrčina Sunca najviše će utjecati na vaše polje karijere. Dolazi do značajnih promjena na profesionalnom planu. Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bi mogli unaprijediti vašu karijeru.

Iako se uslijed nastalih promjena možete osjećati pomalo nervozno, iskoristite priliku da pokažete svoje sposobnosti i ostvarite nešto veliko.

Što god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvjereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.

lovesensa

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
7-10 kg - 165 kn
10-15 kg - 289 kg
25-30 kg - 499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here