52
Za samo nekoliko tjedana (15.09.), bik će biti pušten u gradu Tordesillas, a skupine ljudi s kopljima i na konjima će ga loviti. Oni će namamiti životinju izvan grada gdje će ju izrugivati, mučiti i konačno izbosti do smrti. Njegov ubojica će biti slavljen kao heroj.

Ovaj strašni događaj je samo jedan od tisuća sličnih koji se održavaju u Španjolskoj svake godine, spektakli u kojima bikovi trpe ogromnu bol i patnju u ime zabave.

To mora prestati! Pridružite nam se u pozivanju Španjolske vlade da zaustavi ove okrutne krvave fieste, jednom za svagda!

To možete napraviti potpisivanjem peticije – ovdje.

Glavni tajnik španjolske političke stranke PSOE osobno se zalagao protiv Toro de la Vega. Pridružite nam se u pozivanju španjolskih političara da uvedu zakone s kojima će se završiti zlostavljanje životinja u javnim događajima kao što je ovaj.

Prošle godine su se okupili deseci tisuća španjolskih građana te marširali centrom Madrida kako bi se suprotstavili ovim okrutnim fiestama. Ni zabava, ni kultura ne mogu opravdati ovakvu okrutnost prema životinjama.

Učinite da se vaš glas čuje – Potpišite peticiju danas!

Hvala vam!

d043dfa2-ae1a-4e00-a98c-941f98a6deeeWallpaper2

52
52