Foto: pixabay.com

Ženi koja se ne osjeća kao da je dovoljna. Ti to jesi. Ti si jaka i iskrena.

Neke žene mogu biti zlobne; ne slušaj što govore. Okruži se jakim, neovisnim ženama koje će ti pružiti podršku i inspirirati te čak i više nego što bi sama ti to mogla. Ti zaslužuješ mnogo više. Ti si dovoljna.

39

Poduzetnici koja se ne osjeća kao da je dovoljna. Imaš više srca i volje od većine. Izazivaš status quo. Ne bojiš se stvoriti život koji znaš je moguć. Ipak, dvojbe su se pojavile; propituješ svoj zdrav razum zbog toga što želiš napustiti svoj udoban posao od 8 do 5 kako bi slijedila svoje srce.

Ti si luda – i to je upravo razlog zašto si više nego dovoljna. Nastavi tako i dalje,  malo ti nedostaje da dođeš do nečeg spektakularnog.  Ti si dovoljna.

Majci koja se ne osjeća kao da je dovoljna. Jesi. Dovoljna si. Majčinstvo je žrtva na najfinijoj razini. Nije važno kako je beba došla u ovaj svijet – prirodno, na carski rez ili je usvojena – plivala si kroz olujne vode kako bi se prilagodila. Fleksibilnost je tvoja ključna snaga, piše Thought catalog.

A noću kada konačno zatvoriš svoje umorne, umorne oči i upitaš se jesi li dala dovoljno onim malim zamotuljcima ljubavi koji leže u svom krevetiću, vjeruj sebi. Ti (i oni) su dovoljni.

39

Studentici koja se ne osjeća kao da je dovoljna. Ti to jesi. Te četiri godine, bit će gotove u tren oka. Nemojte se pokušavati natjerati da sve još više ubrzaš. Vidim da balansiraš između dva posla, nosiš se s punim opterećenjem nastave i odrađuješ teretanu kako bi otpustila malo stresa.

Vidim kako ostaješ budna do kasno jer moraš učiti. Vidim kako se trudiš biti prisutna na društvenoj sceni i kako se pomalo gubiš pokušavajući pronaći sebe. Budi ti. Budi ono što jesi. Ti si dovoljna.

Ti si dovoljna. Jedina stvar koja ti stoji na putu si ti sama.

Ključ za otključavanje tvog potencijala je duboko kopanje. Probij se kroz prepreke koje ti stoje na putu. Ego stvara priče i servira ti laži da nisi dovoljna. Društveni mediji govore da nisi dovoljno mršava, dovoljno pametna, dovoljno društvena, dovoljno politički orijentirana ili dovoljno dobra.

39

Vjerojatno već godinama vjeruješ u ovaj mit. Možda vjeruješ u to cijeli život. Razumijem. Bila sam tamo.

Ovdje sam da ti kažem da nije sebično fokusirati se na sebe, to je od esencijalne važnosti za tvoju dobrobit. Ti zaslužuješ sreću – u vjeri, ljubavi, karijeri, u svom životu. Ništa neće biti vrijedno dok ne vjeruješ da si ti vrijedna.  Vrijeme je.

Ti si dovoljna.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.