Dobro došli na prvu radionicu Sunyoge u Zagrebu

O Sunyogi

Sunce je najviši oblik energije koji se može percipirati golim okom . Meditacija na Sunce je proces kojim možemo primiti i pohraniti sunčevu energiju i povećati svoj nivo svijesti i pročistiti svoj um i tijelo.

To nam daje sva rješenja naših fizičkih, mentalnih, vitalnih , duhovnih, emocionalnih, psiholoških i ekonomskih problema. Kod Sunyoge je prisutno mnogo slučajeva gdje su se ljudi, predanim prakticiranjem, izliječili kroz Sunyogu od raka, različitih ovisnosti, izbalansirali dugo neskladne obiteljske situacije, razvili mentalni fokus koji im pomogao i u akademskom i u poslovnom smislu.

Iz kozmičke energije preko Sunca (fotonske energije) nastalo je pet elemenata i potom život.Sunyogom suprotnim putem balansiramo pet elemenata kroz Sunce (fotonsku energiju) i primamo kozmičku energiju.

Sunyoga je proces Yoge čije je cilj dovesti sadhaka ( duhovnog praktikanta) od individualnog uma do univerzalnog uma, od individualne duše do univerzalne duše, od individualne prirode do univerzalne prirode.

Sunyogu je počeo podučavati indijski učitelj Sunyogi Umasankar. Primio ju je od jednog od najvećih indijskih učitelja Mahavatar Babajia. Osnovao je Universal Peace Center 1998. godine u malom selu Lacchipuru u West Bengalu, s ciljem ostvarivanja svoje vizije univerzalnog mira, univerzalnog bratstva i univerzalnog jedinstva ljudi. Od 2009. podučava diljem svijeta te je bio pozvan u Francusku,Njemačku, Švedsku, Norvešku, Švicarsku, Austriju, Italiju, Španjolsku, Grčku, Nizozemsku, Belgiju, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu,Makedoniju,Hrvatsku, Mongoliju, Južnu Koreju,Maleziju, Indoneziju, Iran i Tajland, i naravno diljem svoje rodne Indije.

Sunyoga kao takva ne pripada u područje religije, već je bazirana na Yogi – tisućama godina staroj iskustvenoj znanosti kako unaprijediti svoj um, duh i tijelo, te kako uskladiti tok svog života sa zakonima prirode i ljudskog organizma, radi ostvarivanja svog života. Kao takva univerzalna je i bogato je nasljedstvo svih ljudi, te podrška bez obzira na društvenu, socijalnu, religijsku i narodnu pripadnost.

Više informacija o Sunyogi na:
www.sunyogahrvatska.com
Međunarodne stranice:
www.sunyoga.info
Universal Peace Center :
www.facebook.com/UniversalPeaceCentre/
Sunyogi Umasankar :
https://www.facebook.com/umasankar.sunyogi
Youtube Sunyogi Umasankar:
www.youtube.com/channel/UCALtinFxB5lLaBzhQ5t9rzQ
Instagram:
https://www.instagram.com/sunyogahrvatska/
www.instagram.com/sunyogaofficial/

*************************************************************
O RADIONICI
Na radionici će se učiti filozofija usklađivanja vlastitog života sa zakonima kozmosa i ispravno prakticiranje tehnike. Praktičan dio tehnike koji će se provoditi na radionicama obuhvaća pripremne fizičke vježbe- Yogasane, Meditaciju na sunce i tehniku Meditacije oči na oči.

Teme radionice 1. i 2. stupnja Sunyoge su:
– Koji je odnos čovjeka i prirode (kozmosa), povezanost života s pet elemenata, energijom fotona (Suncem) i kozmičkom energijom
– Kojim proces čovjek može primiti Sunčevu kozmičku energiju
– Kako kozmička energija može uravnotežiti naše stanice, um,
emociju, psihu, odnose s drugim ljudima, ekonomski status i
socijalni status
– Kako iz temelja početi prakticirati Yogu
– Iskustvene i znanstvene istine o dobrobiti Sunca za fizičko, mentalno , socijalno i ekonomsko zdravlje

INFORMACIJE:
TRAJANJE: 2 dana, teoretski i praktični dio Sunyoge
RASPORED:
7:00 Okupljanje
7:30 Pripremne fizičke vježbe
8:30 Meditacija na Sunce
10:00 Pauza za obrok
11:00 Predavanje
14:00 Meditacija Oči na oči
15:00 Završetak dana

Bez prijave se nije moguće uključiti na radionicu.
Svi dijelovi programa su nužni za nastavak samostalnog prakticiranja nakon programa, stoga nije moguće djelomično uključivanje.
Radionica se ne naplaćuje, može se ostaviti dobrovoljni prilog.

ROK PRIJAVE NA RADIONICU 23.8.
*************************************************************

Radionicu vodi:
Martin Pavlina
Certificirani učitelj Sunyoge
10 godina prakse u Sunyogi
1 godina treninga u Indiji u Universal Peace Centru

KONTAKT I PRIJAVE:
091 356 78 27
[email protected]
www.sunyogahrvatska.com