Foto: pixabay.comKad god gledam vijesti ili pregledavam internet, začuđuje me koliko su praktički svi problemi s kojima se suočavamo danas ukorijenjeni u dvije stvari – u  strahu i iluziji da smo svi odvojeni.

Umjesto da se usredotočite na negativnu, ili još gore, da pojačavate toksičnu energiju žaleći se prijateljima i uživajući u društvenim medijima, zašto ne započeti pokret suprotstavljanja strahu i netoleranciji na svijetu s ljubavlju?

Možda mislite: “To je nemoguće, kako jedna osoba može nadomjestiti toliko negativnosti?” Gandhi je rekao: “Moraš biti promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” To znači – umjesto da se osjećate preplavljeno i nesposobno napraviti promjenu, možete odabrati biti dio rješenja, piše James Van Praagh za Heal your life.Napisao sam svoju najnoviju knjigu “Moć ljubavi: Povezivanje s jedinstvom”, kao podsjetnik da imate moć ispraviti ono što nije u redu na svijetu. Imate moć ljubavi!

Mala promjena koju ćete napraviti danas donosi dramatično drugačije sutra. – Richard Bach, Jedno

Evo pasus iz knjige „Moć ljubavi“ koja ilustrira moju poantu:

“Ako znamo zašto dolazimo na Zemlju i što je točno naša svrha, lakše nam je kretati se kroz život. Dakle, ostaje pitanje: Zašto bismo odlučili doći na mjesto na kojemu vlada rat, glad, mržnja, osuđivanje i slično?

Zašto bismo odlučili biti dio okruženja s kojim se ne možemo povezati i gdje nedostaje poštovanja? Zašto bi netko od nas odlučio biti u takvom neciviliziranom svijetu?

Svatko od nas je napravljen od energije božanske svjetlosti koja je čista beskrajna ljubav. Najveća iluzija koju imamo je da se vidimo kao da smo odvojeni jedni od drugih. U ljubavi, nismo odvojeni. Zato ljubav nije nešto što radite; ljubav je doista ono što jeste. Ljubav vas nikada nije napustila i nikada vas neće napustiti; ljubav je potpuna, stalna i nemjerljiva.

Sve što doživljavamo u ovom životu doživljavamo da nas podsjeti da smo ljubav. Pitanje je: Što vas udaljava od iskustava ljubavi u svakom trenutku vašeg života? Što čekate?

Kada se ponovno povežete s dušom, vaši prioriteti u životu mogu se promijeniti. Otkrivat ćete da odgovori na sva vaša pitanja leže u vašoj duši, a ne izvan nje. Kada sam otvorio svoj um snagom ljubavi, imao sam mnogo kreativnih, maštovitih i suosjećajnih iskustava.

Kada sam neprekidno počeo primati impresije iz Duha, naučio sam razlikovati svoje zastrašujuće i nesigurne misli od još uvijek tihog glasa Duha, ljubavi unutar mene.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Naučio sam da ako se ne osvrćem na svoje misli, bez obzira na to kakve jesu, donosim sam više ljubavi u moju svijest, a na taj način sposoban sam iskusiti zabavu i slobodu u mom životu.

Pridružite se mojoj ljubavnoj revoluciji!”

Svakog dana na svoj Facebook profil stavljam svoju ljubavnu energiju da radi u vidu posebnih djela dobrote, vježbi za veću ljubav prema sebi i zabavnih iznenađenja. Tko zna što će se dogoditi – čak bih mogao napraviti video mog plesa na moju omiljenu ljubavnu pjesmu, samo da bih vam izvukao osmijeh na lice.

Dat ću vam priliku da podijelite svoja omiljena djela ljubavi i dobrote  na mojoj Facebook stranici i, naravno, također ću vam dati nevjerojatne darove!

James Van Praagh za Heal your life/ Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Prethodna objavaIzvještaj “Tamna strana  poslovnog uspjeha”: Narcisi, manipulatori i psihopate imaju najveće šanse
Slijedeća objava25.11. Zagreb – Mala škola hipnoze
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here