52
Vage općenito jako vole čistoću, manire, društvena pravila i vrlo su profinjene u tim stvarima. Vage obično žive prilično elegantan i nježan život, međutim, posljednjih godina im možda situacija i nije bila baš takva. Još od 2009-te Vage su bile lišene ove profinjenosti.

Međutim ova, 2016-ta, godina nije ista kao prethodne.

2016-ta će Vagama će se preokrenuti mnoge neprilike i prepreke s kojima su bile suočene. Čim naš veliki planet sreće, Jupiter, uđe u Vagu na dan 9. rujna gdje će se nalaziti trinaest mjeseci sve do 10. listopada 2017. godine.

U svaku novu godinu ulazimo kao novorođeno dijete, ali ipak obogaćeni prethodnim iskustvima, snovima, odnosima i raznim drugim podvizima. Kad je Saturn ušao u Vagu, bačeni ste u očaj i bili primorani naučiti mnoge lekcije na težak način.

U dvije godine koliko je Saturn boravio u Vagi postali ste zreliji i sposobni urazumiti sebe od emocija koje ste proživljavali u tom bolnom razdoblju. Došli ste do velikih otkrića o sebi i kako vam nisu potrebni drugi koji su vam neprestano crpili energiju.

52
Puno ste naučili od Saturna.

Lekcije se prožimale godinama i svaka vas je pojedinačno podučavala kako postati osoba koja trebate biti.

Sada imate bolja očekivanja od sebe i drugih, u stanju ste shvatiti da ste u mogućnosti prevladati životne izazove i naučili ste biti snalažljivi nego što ste nekada bili.

Smaragdna Godina za Vage konačno zakoračuje u 2016-toj. Nadam se da ste spremni!

Izvor: thespiritscience.net

Art: Guangjian Huang

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.