Foto: pixabay.com
Mnogi ljudi su nesretni i zbunjeni danas zbog toga što se budimo. Budimo se zbog toga što smo bili zaspali i što smo uvedeni u lažni sistem vjerovanja masovne svijesti koji je također bio zaspao.

Budimo se u odnosu na varalice, naša ega koja su kontrolirala naše duše. Ovo može biti težak period  budući da konačno otvaramo svoje duhovne oči da vidimo naše istinsko lažno ja i sve stvari u nama koje trebaju iscjeljenje i transcendentnost.

Svijet kojeg smo poznavali i razumjeli urušava se budući da ništa od onog što smo vjerovali nije istina. Kako počinjemo rasti u vibraciji, uspavane duhovne energije unutar našeg bića počinju se uzdizati uz našu kralježnicu i pročišćavati naš sustav čakri.

Povišeni nivo naše uspavane stvaralačke/kundalini energije će aktivirati više lanaca našeg DNA potencijala, probuditi naše duhovne žlijezde (hipofizu, hipotalamus, gornji dio srca) i proširiti našu svijest kako bi se mogli vratiti našem istinskom biću.

Tijekom procesa pročišćavanja i punjenja našeg energetskog sistema, možemo se suočiti s povišenom razinom straha, anksioznosti, zbunjenosti, depresije i preplavljenosti emocijama budući da se laži masovne svijesti udaljavaju od našeg energetskog sistema vjerovanja.

Neautentičnost naše maskirane osobnosti postaje vidljiva kako bi bila ispunjena svjetlom više svijesti kako postajemo produhovljeni. Shvaćanjem što nam se događa, predavanje procesu i ostajanje u stalnom stanju zahvalnosti za priliku, alkemiziramo se kroz pretvaranje nas kao olova (tame) u zlato (svjetlo).

Naša viša duša će se spustiti u naše fizičko tijelo u savršeno božanski odabranom momentu, kada energetska bića pročiste frekvencije naših vibracija u toj razini da naše biće može izdržati energije vrlo visokih vibracija ulaska našeg istinskog ja u naše biće.Ovaj proces naziva se buđenje kundalinija. Kundalini je naša uspavana kreativna energija koja leži uspavana u korijenu kičme svakog ljudskog bića, isprepletene poput zmije u korijenskoj čakri.

Kako se vibracija Zemlje uzdiže, a mi nastavljamo primati uzvišene kristalne energije iz galaktičkih centara, sunca, pojasa fotona i unutrašnjosti zemlje, kundalini čovječanstva se pokreće i uzdiže i čisti svaku od naših čakri tako da kundalini može rasti skroz do krunske čakre gdje naše više duhovne čakre aktiviraju signaliziranje spuštanja našeg svetog duhovnog bića da uđe u naša tijela.

Ušli smo u vremenski period transparentnosti, gdje svaki od nas prolazi kroz našu osobnu unutrašnju apokalipsu, što označava podizanje vela. Veo je filter koji je stavljen preko naših umova koji nas sprječava da vidimo i spoznamo istinu.
Veo je naša s egom povezana svijest koja iskrivljuje sve i naš ego je taj koji se bori s razočaranjima lažnog svijeta kojeg je stvorio. Naše više duše dolaze u prvi plan i ponovno prisvajamo najviši potencijal naših duša kroz ovo najpovoljnije i najsretnije vrijeme na Zemlji.

Sabrina Reber / awakeningpeople / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaČetiri tajne ljepote i vitkosti japanskih žena
Slijedeća objava“Svaki čovjek je kriv za sve dobro koje nije učinio.“ – 20 mudrosti koje će vam se vječno urezati u um
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.