Ova predivna narukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamena krizokole, titanium kvarca i crne vulkanske lave. Pruža emotivnu stabilnost i unutarnju ravnotežu.

Zelena krizokola narukvica za emotivnu stabilnost

Narukvica izrađena od zelene krizokole, vulkanske lave i titanium kvarca.

Pruža emotivnu stabilnost i unutarnju ravnotežu.

Narukvica je na gumicu. Dužina je 17 cm. Ukoliko želite dužu, navedite u narudžbi dužinu u cm.

Cijena: 160 Kn

Više:

Krizokola je kamen sklada na univerzalnoj i vrlo osobnoj razini.

Kroz tisuće godina smatralo se da je kamen pomirenja, mira i harmonije. Razvija sklonost prema zdravom načinu životu i pobuđuje suosjećaj prema prirodnim zakonima. Krizokola zrači mirnim i zemljinim vibracijama, pomaže kod koncentracije, smiruje nemirno srce, sređuje raštrkane misli, balansira emocije, štiti duševni mir te umanjuje osjećaj krivice koje uzrokuju psihosomatske blokade.

Razvija neiskvareno i čisto razmišljanje, strpljenje, toleranciju. Daje dobar pregled zbivanja u kriznim situacijama. Podiže svijest na višu razinu. Pomaže olakšati strah, tjeskobu i krivnju. Koristi se i za komunikaciju s duhovnim silama Zemlje.

Fizički je koristan kod astme, upale pluća, mišićnih grčeva, artritisa, glavobolje, za zaštitu tijekom trudnoće i rađanja.

Vulkanska lava je kamen hrabrosti.

Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija. Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

Titanium kvarc je prirodni kvarc koji je vezan molekulama Titana, jednim od najmoćnijih metala na svijetu. Samim spajanjem kristali kvarca znaju dobiti prekrasne boje, poput zvjezdane noći.

Stimulira svijest o univerzalnoj ljubavi, izvlači negativnost i širi iscjeljujuću energiju po tijelu i okolini.

Zelena krizokola narukvica za emotivnu stabilnost

Narukvica izrađena od zelene krizokole, vulkanske lave i titanium kvarca.

Pruža emotivnu stabilnost i unutarnju ravnotežu.

Narukvica je na gumicu. Dužina je 17 cm. Ukoliko želite dužu, navedite u narudžbi dužinu u cm.

Cijena: 160 Kn

Prethodna objavaJupiter u Škorpionu do 08. 11.: Vulkan koji izbacuje sve skriveno – Evo na koje znakove će ovo najviše utjecati!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 12.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.