Orgoniti su uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Anahata orgonski prsten je mali orgonski uređaj, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje. Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje.

Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala), pošto uređaj ne nakuplja negativnu energiju!

Orgonit vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija i na taj način čuva vaš organizam od štetnih posljedica stresa.

Čisti i energizira vaš životni prostor i organizam, te na taj način ubrzava proces ozdravljenja. Nošenjem osobnog orgon generatora (kao prsten ili privjesak) podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.
Anahata Orgonski Prsten

Prekrasan zeleno-plavi orgonski prsten u obliku ruže stvoren je u svrhu otvaranja i jačanja srčanog energetskog centra – Anahata čakre.

Pruža osjećaj emotivnog iscjeljenja, sreće i opuštenosti, te otvara srčani centar prema ljubavi za sva živa bića. Zaštita moćnih mantri i meditacije osjeća se svakodnevnim nošenjem prstena.

miniAnahata Orgonski Prsten

Izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i programiran energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Lijepi orgonit u obliku ruže trajno je pričvršćen za podesivi prsten od antialergijskog nehrđajućeg čelika.

Vaš prsten stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.07.2016.
Slijedeća objavaMousse (krema) od vanilije i čokolade
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.