Jasmina Kovačev, EFT Master trener

atma.hr – 45

Piše: Jasmina Kovačev, EFT Master trener i napredni praktičar

Dragi prijatelji,

Nedavno je do mene došla sljedeća priča…

“Kuga je bila na putu za Damask i u pustinji je prestigla karavan. Gdje se žuriš-upita je vođa karavana? U Damask-kanim uzeti 1000 života. Na povratku iz Damaska Kuga je ponovo prošla pokraj karavana. Vođa karavana joj reče – odnijela si 50000 života, a ne tisuću. Ne, odgovorila je Kuga. Ja sam uzela 1000, ostale je odnio Strah”.

  • Strah ima veliki utjecaj na naš imunološki sustav i kao što gornja priča kaže, mnogi budu pogođeni zdravstvenim problemom, jer su ih njihovi strahovi učinili osjetljivim.
  • Strah stvara nesanicu, a jedna od važnih preporuka je podržati organizam na fizičkom nivou ne samo kvalitetnom prehranom nego i kvalitetnim snom.
  • Strah značajno utječe na logiku i analitiku pa u stanju straha i panike donosimo odluke koje imaju izgleda da privuku još više razloga za strah.

Zato NEMOJTE SE BOJATI.

To je često mnogo lakše reći nego učiniti.

Ako se pitate hoćete li rješavanjem straha od corone virusa postati neoprezni i razboljeti se, odgovor je NE. Rješavanjem straha nećete postati nerazumni nego vam ostaje mudrost i zdrav razum koji donosi najbolje moguće odluke kada nema utjecaja straha i panike. Rješavanjem strahova dajete šansu vašem imunološkom sustavu da vas podrži u ovim izazovnim vremenima.

Želite li se riješiti straha od corona virusa, ali vam ne polazi za rukom? Hajde da to učinimo zajedno.

Svaki dan od 19 sati krećemo sa serijom besplatnih online grupnih tretmana, svakim danom od 19 do 20.30.

atma.hr – 45

Što je potrebno da bi bili dio grupe?

  1. Pošaljite mi email na [email protected] s naslovom prijava za grupni tretman. Na email sa koga pošaljete mail, dobit ćete link preko kojeg ćete se uključiti na online grupni tretman u dogovoreno vrijeme.
  2. U email-u napišite koji je aspekt straha u pitanju, koji vas najviše pogađa. Netko se boji za svoj život, netko za život bližnjih, posebno starijih, netko se boji kako će se to odraziti na posao, netko se boji gladi… Svi smo u različitim situacijama pa su zato i strahovi šireg spektra. Znači, napišite koji strahove imate.
  3. Ovaj segment nije obavezan za učešće, ali bi bilo dobro da se jave pojedinci koji bi željeli direktno raditi sa mnom u grupi. Ostali imaju posuđene koristi kroz taj rad. Ako vas zanima da potencijalno i s vama radim u grupi, naglasite to u mailu koji mi šaljete.

Slobodno proslijedite ovu objavu onima za koje znate da imaju strah od trenutne situacije i koji su voljni rješavati svoje emocije kako bi se što bolje nosili s trenutnom situacijom.

Srdačno vas pozdravljam

Jasmina Kovačev
EFT Master trener i napredni praktičar

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com