Ipak, ukoliko do smaka svijeta ne dođe, pola novca bit će vraćeno – obećava se na stranici najvećeg bunkera na svijetu. Ako ipak budemo sravnjeni sa zemljom, organizatori tvrde da će gosti bunkera bez problema još pola godine moći živjeti u normalnim uvjetima. Kao posebne pogodnosti ističe se slobodan ulaz za djecu do 7 godina, a oni dubljeg džepa mogu unajmiti VIP mjesta koja će koštati tri puta više!

divider-1

Moskovske agencije objavile su zanimljiv oglas. Ako se bojite apokalipse, a imate novaca, predbilježite se za Staljinov bunker površine sedam tisuća kvadratnih metara, na 26 katova, zidova debelih metar i pol.

Sve što vam treba da biste sačuvali živu glavu u ekskluzivnom bunkeru koji nudi apartmane i 5 biranih obroka je – 16.000 dolara!

Ipak, ukoliko do smaka svijeta ne dođe, pola novca bit će vraćeno – obećava se na stranici najvećeg bunkera na svijetu.

Ako ipak budemo sravnjeni sa zemljom, organizatori tvrde da će gosti bunkera bez problema još pola godine moći živjeti u normalnim uvjetima.

Kao posebne pogodnosti ističe se slobodan ulaz za djecu do 7 godina, a oni dubljeg džepa mogu unajmiti VIP mjesta koja će koštati tri puta više!

dnevno.hr

Prethodna objavaZbog širenja glasina o apokalipsi uhićeni pripadnici vjerske zajednice u Kini
Slijedeća objavaZnanstvene teorije i povijesni dokazi o ‘Majanskom’ kalendaru: Početak kraja ili novog ciklusa?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here