Dobar Feng shui za dobru novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Feng shui stvari s kojim trebate ući u novu godinu kako bi privukli bogatstvo i zdravlje u danima i mjesecima kojima nam slijede uglavnom su crvene boje.

75Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng shuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slijede:

Crveni novčanik

Novi novčanik simbolizira da ste spremni primati novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći privući dobre vibracije.

Crvena odjeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng shui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnju večer. Nije važno jesu li u pitanju diskretne naušnice ili neki odjevni komad.

75Crvene cipele

Cipele su uvijek povezane s hodanjem u bolje situacije, godine, vrijeme… Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni zagaziti naprijed u bolje sutra.

Diskretni zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvat ćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaš najbliže.

75Novi sat

Sat simbolizira da se želite pomaknuti naprijed, zato će kupnja novog sata donijeti pozitivnu chi energiju. Najobičniji i najjeftiniji sat imati će pozitivan učinak na vas u narednoj godini.

Velika torba

Ovaj detalj simbolizira da očekujete dosta dobrih stvari i da vam je potrebna velika torba kako bi u njoj smjestili sve blagodati ovog svijeta.

Lovesensa.rs

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Prethodna objava20 skroz drugačijih odluka za novu godinu: Zadnja je ključ sreće!
Slijedeća objava25 znakova da ste uspjeli u životu (iako vam se možda ne čini tako)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.