Poštovani,
kako bi Vam približili našu misiju, viziju, ono što radimo i da Vam pomognemo, za naš Fresh Balance Detox tretman odobravamo 50% popusta i cijena sada iznosi 222 kn, a moguće je i da dvije osobe budu na tretmanu za 444 kn.

Svoj termin možete rezervirati na: 
e-mail: [email protected]
Lea Gobo: +385 99 631 4930

Opis Fresh Balance Detox tretmana:
Fresh balance Detox je spoj meditacije i energetskog tretmana prilikom koje se energetskim putem iz fizičkog tijela uklanjanju štetne i toksične tvari, energije i emocije.

Ljudsko tijelo je svakodnevno izloženo velikim količinama stresa koji se taloži u cijelom tijelu. Svi negativni osjećaji, štetne i toksične energije i tvari iz hrane, pića, zraka i okoliša koje osjetimo tijekom svakodnevice ostavljaju svoj trag u tijelu, te se prikupljaju i skladište u organima, što može dovesti i često dovodi do zdravstvene neravnoteže.

Fresh Balance Detox tretmanom energetskim putem se čiste svi dijelovi ljudskog tijela od štetnih i toksičnih tvari te energija čime tijelo i organski sustavi bolje i uravnoteženije funkcioniraju. Pozitivna promjena se očituje povećanom razinom energije, fokusa i smirenosti.

Fresh Balance Detox traje jedan sat prilikom kojega se klijent udobno smjesti u poluležeći položaj te se uvodi u meditativnu, alfa frekvenciju funkcioniranja moždane kore, a nakon čega Lea započinje s procesom energetskog čišćenja.

Prilikom Fresh Balance Detox tretmana iz klijentova tijela se otpuštaju štetne i toksične tvari unesene hranom, pićem i disanjem, te nakupljene emocije straha, tuge, boli, patnje, očaja, ljutnje, bijesa, umora, stresa. Ovaj tretman izuzetno djeluje i kao čistač nakupljenih radijacija i zračenja usred stalne izloženosti wi-fi, mobilnim mrežama i ostalim izvorima zračenja.

Fresh Balance Detox ne zahtijeva iznošenje osobnih problema i traumatičnih iskustava te ne uključuje fizički dodir, radi se uživo ili  putem telefonskog poziva, individualno ili u grupi od dvoje.

Fresh Balance Detox iskustvo:
“Bok, Lea odlično sam. Mogu reći da od tretmana se nekako lakša osjećam, pijem više tekućine, a i od danas krećem ponovno sa vježbanjem tako da se baš veselim novom, čišćem i pomlađenom tijelu. Hvala ti puno!”