zen your life

Budite sve bolje i bolje!

Ostavite iza sebe sve destruktivne reakcije, misli i osjećaje te uđite u trajno stanje mira i sklada. Učinak tretmana je trajan, a potrebno ga je učiniti samo jednom u životu.

Zen Your Life tretmanom se izmjenjuju oni podsvjesni programi koji kreiraju negativne i destruktivne misli, osjećaje i porive u tijelu i umu, a s čime se osoba zadržava u trajnom stresu.

Po učinjenom tretmanu osoba otpušta nakupljeni dugotrajni stres te ulazi u konstantno stanje mira i ravnoteže bez izraženih dugotrajnih negativnih reakcija na životne situacije u kojima se nalazi, te bez izraženih dugotrajnih negativnih misli i osjećaja.

Zen Your Life tretman sastoji se od tri dijela:

Prvi dio tretmana je teorijski i detaljno vas upoznajete s mehanizmima i načinima djelovanja Zen Your Life tretmana čime se osvještava mogućnost trajnog uklanjanja straha, brige, ljutnje, panike, bijesa i ostalog stresa iz života.

Drugi dio tretmana je energetski rad kroz koji se:

  • mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi koji u čovjekovoj stvarnosti kreiraju strahove, brige, ljutnju, paniku, bijes, stres i zamjenjuju programima koji kreiraju mir, sklad, uspjeh, sreću, zdravlje, i zadovoljstvo
  • mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi koji u čovjekovoj stvarnosti kreiraju gubitke, siromaštvo, bolest, umor, iscrpljenost, neuspjeh i zamjenjuju programima koji kreiraju dobitke, uspjeh, zdravlje i vitalnost, obilje, blagostanje
  • mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi kojima čovjek preuzima neželjeno obiteljsko naslijeđe i karmu
  • mijenjaju i uklanjanju podsvjesni programi koji uzrokuju preuzimanje stresa i neželjenih energija s drugih ljudi

Treći dio tretmana vam daje praktične upute kako s povišenom razinom introspekcije nakon učinjenog Zen Your Life tretmana promatrati sebe, svoje misli i djelovanje te okolinu. Upućuje vas kako s novostečenim znanjem reprogramirati svoj um, a time i životne događaje.

Zen Your Life tretman ne zahtijeva iznošenje osobnih problema i traumatičnih iskustava te ne uključuje fizički dodir.  Za prisustvovati u Zen Your Life tretmanu potrebno je izdvojiti 4 sata, biti u neometanom prostoru, imati stabilnu internetsku vezu i slušalice te pripremiti vodu za piće. ZYL tretman  se radi putem Zoom video poziva koji je obavezan za sve sudionike. Tijekom tretmana rade se dvije 10 minutne pauze.


Vrijeme održavanja: srijeda, 06.10.2021. od 18:00 do 22:00 sati.

Tretman vodi njegov autor MIHAEL ZEN.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

+385 95 1980 197

[email protected]


Svaki čovjek zaslužuje sreću neovisno o porijeklu i društvenom statusu, stoga smo Zen Your Life tretman učinili dostupnim baš svakome.

ZEN YOUR LIFE LOGO