Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

O fatalnosti i magnetičnom pogledu carica Škorpionki vjerojatno si već čula ponešto. Ako si jedna od tih sretnica koje čovjeka mogu ubiti pogledom (a budimo realne, tko bi se usudio proturječiti jednoj Škorpionki?), znaš o čemu pričamo. Ako pak nisi Škorpionka i dosad se nisi susrela s njihovim prodornim očima iz kojih isijava energija, nadamo se da se u trenutku kad to spoznaš, nećeš susresti tijekom Škorpionkine zlovolje. Jer onda, jao tebi.

Pogotovo ako ti kažemo da će u godini koja je pred nama, zavladati upravo – Škorpionke! Doduše, one kao da uvijek i vladaju, makar nekim tamnim, ponekad i dobro skrivenim djelićem okoline i društva… Ali te zavodljive, bezobrazne i bolno iskrene predstavnice najseksepilnijeg horoskopskog znaka, u 2017. stupaju na scenu odlučnije i jače nego ikada.

Sretan rođendan, pametne Škorpionke! Početkom prošlog mjeseca, sretni Jupiter je započeo svoj 13-mjesečni boravak u vašoj dvanaestoj kući. Jupiter se na ovom mjestu često ponaša kao anđeo-zaštitnik i čuva vas od katastrofe u zadnji čas. Svejedno, nemojte na to previše računati, jer u rijetkim slučajevima taj planet iznevjeri očekivanja. U sljedećih godinu dana, imate priliku više naučiti o duhovnoj strani svog života. Na tom putu, mogle biste otkriti neke skrivene talente. Sada imate priliku suočiti se sa svojim strahovima i manje poželjnim osobinama svog bića te ih uspješno riješiti.

Po čemu su Škorpionke posebne

Vi ćete preživjeti i nuklearnu katastrofu, za kukce baš i nismo sigurni. Snaga vaše volje je bez premca među astrološkim znakovima. Dva snažna planeta vladaju Škorpionima: Pluton i Mars. Zajedno, predstavljaju sirovu energiju i vašu sposobnost transformacije i dizanja nakon bilo kakve krize. Imate snažan osjećaj za ispunjavanje cilja i svoje sudbine. Nalazite područje u kojem se specijalizirate ili ideju u koju vjerujete, a zatim se predano i stručno posvećujete ispunjenju. Vaše emocije su intenzivne, no obično ih krijete. Nikad ne zaboravljate ljubaznost, ali ni izdaju ili uvredu. Lojalnost je jedna od vaših najboljih osobina. Čvrsto stojite uz prijatelje i one koje volite te zauzvrat očekujete jednaku podršku.

Na kraju, možemo vam reći da ste snalažljive, kreativne, hrabre i magnetične i zbog svega toga, zvijezde kažu – vladat ćete 2017-om godinom!

Ovaj su članak za tebe napisale žene Carice, provjeri koliko moćna i pozitivna skupina postaju na www.carice.eu i budi i ti jedna od njih! Uključi se svojom pričom na http://www.carice.eu/carica-sam/

Responsive text-55

Prethodna objavaPokušajte se ne uspoređivati s drugima kao mjerom za vlastiti uspjeh
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.01.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.