Foto: pixabay.com

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka u svibnju/maju čekaju nevjerojatne stvari, mogli bi reći i životni preokret, a koji može donijeti samo jedan telefonski poziv!

Uvijek govori dobro o drugima…
Vodenjak

Dragi Vodenjaci, dobro pazite što želite. Možda vam se i ostvari. Pred vama je period u kojem se potpuno mijenja vaš emotivni status.

Već u prvim danima u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Vama će biti izuzetno drago da ga vidite nakon svega, ali ćete željeti samo čisto prijateljski odnos.

Jednostavno će vam prijati što je netko s kim ste prošli kroz lijepe i manje lijepe trenutke u životu ponovo kraj vas, ali nećete željeti da se te situacije ponove.

No, njemu je i te kako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći.

Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude dio vašeg života u smislu kao vaš partner. To jednako ovisi o tome da li sada imate nekoga, ali i želite li isto što i on.

Kako god, nemojte nigdje žuriti.

Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaže vaše srce. Ovo nije situacija gdje treba zapostaviti svoj razum. To je činjenica. Pazite što radite kako se ne biste poslije kajali.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Djevica

Drage Djevice, vi ni ne slutite kakav vas mjesec čeka. No, ono što je sasvim sigurno je da biste mogli početi svoj život ispočetka u narednom periodu.

Mnoge dame rođene u znaku Djevice će imati priliku promijeniti svoj život.

Sve će početi s ponudom za novo radno mjesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad.

Ovo je šansa da Djevice koje su sada slobodne u novom okruženju pronađu svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

No, ono sto moramo naglasiti jeste da ste vi zaslužili sve to, jer ste dali sve od sebe.

U vašem radnom okruženju ste sada jedna od najvrjednijih osoba koja pri tome ima kreativne ideje i naravno, shodno tome, divnu priliku da napreduje i da bude nagrađena za svoj trud.

Već u prvim danima mjeseca vama stiže poziv koji će vam možda promijeniti život.

No, to ovisi samo o vama.

Uvijek govori dobro o drugima…
Blizanci

Dame rođene u znaku Blizanca će se u narednom periodu imati priliku uvjeriti koliko je jednoj bivšoj ljubavi stalo do njih.

Riječ je o osobi iz vaše prošlosti koja vam je mnogo značila i koju zapravo nikada i niste preboljeli.

No, ono što je sigurno je da ni vi niste prema njemu ravnodušni i u narednom periodu dolazi do pomirenja među vama.

No, nemojte nigdje žuriti. Dobro razmislite što je ono što želite, i nemojte se baš uvijek usuđivati na to da riskirate.

Istina je da među vama postoje jake emocije, ali bi bilo pametno da počnete od nule, odnosno iz početka.

Ma koliko da vam se to činilo teško, za početak budite samo prijatelji.

No, od ljubavi još nitko nije pobjegao tako da je sreća sada na dohvat ruke.

Izvor: Luftika

49 HEMP RUKSACI

AKCIJA!!! - RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.