enska i muška narukvica Ona i on 1

Ženska narukvica izrađena je od perli ametista i hematita (6 mm) koje su nanizane na rastezljivu gumicu. Muška narukvica izrađena je od perli hematita (6mm) nanizanih na rastezljivu gumicu. Ametist otpušta ljutnju, smanjuje tugu i bol, čisti auru i transformira negativnu energiju. Hematit uklanja negativnosti, potiče hrabrost, uravnotežuje tijelo, um i duh.

atma.hr – 45

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije.

To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira.  Ekstremno je moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokira geopatogena zračenja i negativne energije okruženja. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost.

Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije, harmonizira ljubavni život u vezi između muškarca i žene.

Vjeruje se da pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju. Ametist je izuzetno koristan za um, za smirenje i motivaciju. Pri meditaciji, preusmjerava misli od svakodnevice prema smirenosti i dubljem razumijevanju.

Pomaže kada je previše aktivan um uzrok nesanice, štiti i od kroničnih noćnih mora.

Ametist popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve. Dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Koristan je za prevladavanje ovisnosti. Stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Ženska i muška narukvica – Ona i On

enska i muška narukvica Ona i onŽenska narukvica – Perle ametista i hematita (6 mm), nanizane na rastezljivu gumicu.

Muška narukvica – Perle hematita (6mm) nanizane na rastezljivu gumicu.

Ametist otpušta ljutnju, smanjuje tugu i bol, čisti auru i transformira negativnu energiju. Hematit uklanja negativnosti, potiče hrabrost, uravnotežuje tijelo, um i duh.

Cijena: 200 kn