Foto: pixabay.com

Ženama Vodenjacima ovog tjedna nalet nadahnuća pomoći će u rješavanju gorućih problema. Od 11. do 17.01. bit će dobro vrijeme za aktivan kreativni rad, inovacije, romantične šetnje i spojeve. Astrolozi preporučuju ženama Škorpionima da početkom tjedna obrate pažnju na rješavanje problema koji su povezani s financijama.

atma.hr – 78
Ovaj će tjedan biti prilično povoljan, ali astrolozi preporučuju da se ne opuštate i pustite da okolnosti prevladaju. Unatoč naklonosti zvijezda i planeta, mogu se dogoditi incidenti koji će umanjiti volju za uspjehom.

Žena Ovan

Astrolozi preporučuju damama koje su rođene u ovom znaku da tjedan započnu s rješavanjem papirologije kako bi se druga polovica tjedna oslobodila za aktivan razvoj i provedbu hrabrih ideja.

Važan pratilac uspjeha za Ovna bit će sposobnost usmjeravanja energije prema rješavanju gorućih problema, bez gubljenja dragocjenog vremena na sukobe.

Žena Bik

Astrolozi preporučuju ženama ovog znaka da se ovog tjedna prilagode poslovnom raspoloženju, a kako tjedan ne bi prošao u lošem raspoloženju, trebao bi započeti s  vježbama za povećanje energije.

Raspoloženje i emocije bit će važni pratitelji uspjeha, što znači da moraju biti pozitivni.

atma.hr – 39

Žena Blizanac

Za dame koje su rođene u ovom znaku važno je da izbjegavaju agresivne ljude, kako ne bi postale sudionice sukoba i obračuna.

Ovaj će tjedan biti prilično stresan pa bi trebali vjerovati svojoj intuiciji kako bi izbjegli probleme i nevolje.

Žena Rak

Žena Rak treba se pripremiti za razne testove i izazove. Ovaj tjedan neće biti lagan, a ako želite privući sreću, morat ćete se potruditi.

Sposobnost kontroliranja osjećaja pomoći će damama ovog znaka da sačuvaju obraz i sreću.

Žena Lav

Astrolozi preporučuju Lavicama da tjedan započnu pozitivnim stavom. Od 11. do 17.01. mogu se dogoditi dosadni problemi, a kako ne bi postali taoci lošeg raspoloženja, astrolozi preporučuju da svakodnevno čitate pozitivne afirmacije.

Na taj način ćete privući uspjeh, te ćete znati kako zaobići put koji vodi u slijepu ulicu.

atma.hr – 75Žena Djevica

Djevice trebaju biti spremne na probleme u obitelji. Moguće je da će se partneri morati vratiti sukobu koji u prošlosti nije bio riješen.

Ovaj će tjedan proći u pozitivnom tonu i ako potražite kompromisna rješenja zaštit ćete sebe i obitelj od skandala.

Žena Vaga

Vagama će ovog tjedna zvijezde i planeti pružiti priliku, ne samo da se uključe u posao, već i da  izvrše svoje planove.

Ovo će vrijeme biti prikladno za provedbu hrabrih ideja koje će pomoći u postavljanju čvrstih temelja za buduće pobjede. Bliže vikendu, astrolozi preporučuju da se fokusirate na osobni život.

Žena Škorpion

Astrolozi preporučuju ženama Škorpionima da početkom tjedna obrate pažnju na rješavanje problema koji su povezani s financijama.

Tijekom razdoblja od ponedjeljka do srijede navečer, predstavnici ovog znaka moći će poboljšati svoju financijsku situaciju. Druga polovina tjedna pogodna je za aktivnosti na otvorenom i izgradnju odnosa s voljenima.

atma.hr – 78
Žena Strijelac

Ženama Strijelcima ovo je razdoblje doslovno stvoreno za trening, profesionalni razvoj pa čak i rast karijere.

Astrolozi preporučuju da ne propustite takve prilike i primijetite znakove sudbine koji će vam pomoći otvoriti vrata sretne budućnosti.

Žena Jarac

Jarce očekuju dobre vijesti i prilika da razviju svoju karijeru. U prvoj polovici tjedna žene ovog Znaka trebale bi biti posvećene poslu.

Odnosima, bilo poslovnim ili romantičnim, najbolje se baviti u četvrtak navečer. Ovo je vrijeme povoljno i za traženje ljubavi i novih poslovnih poznanstava, kao i za pronalaženju harmonije u obitelji.

Žena Vodenjak

Ženama Vodenjacima ovog tjedna nalet nadahnuća pomoći će u rješavanju gorućih problema. Od 11. do 17.01. bit će dobro vrijeme za aktivan kreativni rad, inovacije, romantične šetnje i spojeve.

Ako budete proaktivni i pozitivni, privući ćete pozitivne promjene u život.

atma.hr – 39

Žena Riba

Astrolozi Ribama preporučuju da tjedan započnu  afirmacijama. Pomoći će vam da se pripremite za uspjeh i da savladate strah od nepoznatog.

Ovaj će tjedan biti uspješan za one koji vjeruju u sebe i ne boje se uzvratiti manipulatorima. Sreća čeka Ribe i u osobnom životu.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

116 OBILJE

Jooyun Hong, Suh Yoon Lee: Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, koja smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više. Njezine praktične revolucionarne uvide lako je primijeniti u svakodnevnom životu. Obilje će transformirati vaše raspoloženje, emocije i konačno vašu financijsku situaciju. Obilje je emocija – moć privlačenja bogatstva, a ova će vas knjiga voditi do toga da ga i sami steknete.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here