Foto: pixabay.com

Lavice će sredinom prosinca/decembra osjetiti nalet snage, što će im pomoći ne samo da sve zadatke izvrše na vrijeme, već i da započnu nešto novo. Dame rođene u znaku Raka moći će prevladati sve poteškoće i riješiti teška pitanja ako vjeruju u sebe i prestanu podcjenjivati svoje zasluge.

atma.hr – 78
Razdoblje od 14. do 20. prosinca/decembra ne možemo nazvati teškim, ali astrolozi preporučuju da ne odgađate rješenje važnih pitanja, a također ne smijete zaboraviti da će samopouzdanje i dobro raspoloženje biti važni pratitelji uspjeha u svim sferama života.

Žena Ovan

Astrolozi preporučuju energičnim damama ovog znaka da troše energiju na sport, njegu i transformiranje svog doma. Ovaj tjedan savjetuje se da budete aktivni, jer ako ne potrošite energiju konstruktivno, raspoloženje bi moglo postati agresivno.

Mirno usmjerena energija pokazat će se korisnom, a u razdoblju od 14. do 20.12. sreća će biti na strani onih koji misle pozitivno.

Žena Bik

Dame rođene u ovom znaku ovog tjedna moći će se nositi s novim problemima s pozitivnim stavom i samopouzdanjem.

Astrolozi preporučuju da vjerujete u najbolje, kako privremene poteškoće ne bi postale nepremostiva prepreka. Promjena u izgledu može pomoći da se osjećate bolje.

atma.hr – 39

Žena Blizanac

Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da se usredotoče na rješavanje poslovnih problema. Energija zvijezda i planeta povoljna je, a početak tjedna bit će izvrsno vrijeme za privlačenje materijalne dobrobiti.

Bliže vikendu, žene Blizanci će se moći pohvaliti svojim uspjesima i provoditi vrijeme s voljenima, nabijene optimizmom.

Žena Rak

Od 14.12. do 20.12. dame rođene u ovom znaku moći će prevladati sve poteškoće i riješiti teška pitanja ako vjeruju u sebe i prestanu podcjenjivati ​​svoje zasluge.

Astrolozi preporučuju započinjanje tjedna s afirmacijama kako biste poboljšali svoje samopoštovanje i energizirali se blagostanjem. Ovaj stav pomoći će vam da se nosite sa bilo kojim zadatkom.

Žena Lav

Lavice će sredinom prosinca/decembra osjetiti nalet snage, što će im pomoći ne samo da sve zadatke izvrše na vrijeme, već i da započnu nešto novo.

Astrolozi ne isključuju neočekivana putovanja, zanimljiva poznanstva i neočekivane ponude, što će se u budućnosti pretvoriti u dobru zaradu. Intuicija, koju vrijedi poslušati, pomoći će vam da ne propustite priliku.

atma.hr – 75Žena Djevica

Astrolozi Djevicama obećavaju aktivan tjedan prepun događaja i sastanaka. Nije isključena komunikacija s ljudima s kojima su kontakti već duže vrijeme izgubljeni pa čak i obnavljanje komunikacije s bivšim partnerima.

Djevice će otkriti nove sposobnosti, čiji će razvoj pomoći napredovanju na potpuno novom polju i donijet će ne samo zadovoljstvo, već i prosperitet.

Žena Vaga

Astrolozi preporučuju Vagama da budu aktivne kako ne bi propustile darove sudbine. Ovaj će se tjedan energija zvijezda i planeta zalagati za promjene kojima se ne treba oduprijeti.

Zanimljive ponude dobivat će se tijekom cijelog tjedna, a dame će morati odabrati one najznačajnije.

Žena Škorpion

Škorpione će ovaj tjedan kočiti nesigurnost i nametnuti osjećaji straha ili tjeskobe. S tim u vezi, astrolozi preporučuju da ponedjeljak započnu s pozitivnim afirmacijama koje će im pomoći da se nose s opsesivnim mislima i odbace sumnje.

Dame ovog znaka ne bi trebale zaboraviti da su u njihovim rukama ključevi uspjeha.

atma.hr – 78
Žena Strijelac

Za ženu Strijelca horoskop obećava prilično naporan tjedan, kada će biti više obveza nego inače.

Unatoč zauzetom rasporedu, dame će moći ispuniti potrebne zadatke na vrijeme, ako slijede jasan plan. Potrebno je odmoriti se na vrijeme i steći snagu za osvajanje novih vrhova.

Žena Jarac

Za dame ovog znaka u poslovnom okruženju i osobnom životu važno je oprostiti se od sumnjičavosti i odustati od nagovaranja. Njihovo mišljenje bit će važno drugima, ali važno je izraziti ga bez agresije i pritiska.

Također ovog tjedna bit će prilika za poboljšanje financijske situacije, a Jarci će se morati pokazati u najboljem svjetlu kako bi stekli autoritet.

Žena Vodenjak

Žene Vodenjaci će osjetiti želju da borave u svom domu. Uređenje doma za novogodišnje blagdane bit će izvrstan način za opuštanje i punjenje dobrim raspoloženjem.

Večernja druženja s voljenim osobama pomoći će vratiti harmoniju i povjerenje u odnos.

atma.hr – 39

Žena Riba

Astrolozi preporučuju Ribama da ne odgađaju rješavanje problema.

Ovaj tjedan energija zvijezda i planeta bit će povoljna, što znači da možete sigurno poduzeti akcije kako biste u novoj godini započeli novu životnu fazu i riješili pitanja koja se vuku od prošle godine.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

107 ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Robin Norwood: ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Za one koje stalno priželjkuju i nadaju se da će se on promijeniti

Ova knjiga je milijunima žena razotkrila bol ovisničke ljubavi - one ljubavi u kojoj žena postaje opsjednuta muškarcem koji je emotivno nedostupan, ovisan o radu, alkoholu ili drugim ženama, tj. muškarcem koji joj ne može uzvratiti ljubav.

U ovoj knjizi pomno ćemo razmotriti zašto toliko žena, u potrazi za nekim tko bi ih volio, naizgled neizbježno pronalaze zapravo loše partnere kojima nije stalo do njih.

Vidjet ćemo da ljubav prelazi u pretjeranu ljubav kad nam partner ne odgovara, nije mu stalo do nas ili nije slobodan, a mi ga ne možemo ostaviti, nego ga želimo i trebamo još i više.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here