Foto: pixabay.com

Vodenjaci ovaj tjedan mogu imati neugodnih sukoba u poslovnom okruženju. Energija zvijezda i planeta potaknut će ih na ishitrene akcije, što znači da trebate započeti tjedan meditacijama kako biste postigli unutarnji sklad. Djevice, energija zvijezda i planeta će vas podržati, ako ne zaboravite na svoju dobrobit i ne pretjerate s radom.

atma.hr – 78
Sredina veljače/februara za mnoge predstavnike znakova Zodijaka bit će uspješna ako budete optimistični kako manji problemi ne bi ometali privlačenje uspjeha.

Žena Ovan

Astrolozi preporučuju damama Ovnovima da obrate pažnju na predosjećaje i  intuiciju. Ovog tjedna imat će priliku otkriti tajne dobronamjernike koji ih intrigiraju.

Tjedan će biti uspješan ako odustanete od impulzivnih akcija i pažljivo isplanirate svaki korak prije nego što započnete nešto novo.

Nagla promjena imidža, koja može utjecati na financijski uspjeh, bit će neprimjerena.

Žena Bik

Dame ovog znaka će uspjeti održati skladnu vezu, ali za to će biti potrebni napori. Ovog tjedna glavni neprijatelj uspjeha bit će raspoloženje koje se može mijenjati nekoliko puta dnevno.

U vezi s ovakvim stanjem stvari, predstavnici ovog znaka trebali bi započeti tjedan vježbama za postizanje unutarnje harmonije.

Zahvaljujući njima, moći ćete se zaustaviti na vrijeme i ne propustiti svoju sreću.

atma.hr – 39

Žena Blizanac

Dame Blizanci moći će steći autoritet. Astrolozi im savjetuju da paze da nikome ne daju lažna obećanja i nade.

Ovaj će se tjedan sreća nasmiješiti samopouzdanim damama koje se ne boje odgovornosti i koje okolini mogu dokazati svoju vrijednost ne samo riječima, već i djelom.

Blizanci bi se trebali suzdržati od kritika, jer to može izazvati sukobe.

Žena Rak

Rakovi će ovaj tjedan imati priliku brinuti se o sebi i jačati imunitet. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na svoje zdravlje kako biste spriječili prehladu i kronične bolesti.

Za dame ovog znaka važno je da se usredotoče na posao i ne dopuštaju maštarijama da ih odvedu u iluzorni svijet.

U protivnom, sreća će ih zaobići.

Žena Lav

Lavice će osjetiti val energije, a astrolozi preporučuju da tjedan započnu kreativnim radom kako bi izbjegli agresiju. Umjerena tjelesna aktivnost koristit će onim damama koje će osjećati veliki porast energije.

Sreća će biti na strani onih koji odvajaju vrijeme za odluke i važu svaki korak, posebno kada su u pitanju transakcije i kupnje.

Ova taktika pomoći će da zaobiđete prevarante.

atma.hr – 75Žena Djevica

Djevice će ovog tjedna moći doživjeti transformaciju i zaboraviti na samoću. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na svoj izgled, da ne odustajete od spa tretmana i pravodobnog odmora.

Blistav izgled i izvrsno raspoloženje zajamčeni su ako napravite plan za sebe i odvojite vrijeme za brigu o sebi.

Energija zvijezda i planeta će vas podržati, ako ne zaboravite na svoju dobrobit i ne pretjerate s radom.

Žena Vaga

Astrolozi preporučuju ženama rođenim u ovom znaku da se usredotoče na poslovnu sferu. Ovaj je tjedan u veljači/februaru pogodan za posao povezan s ostvarivanjem dobiti, što znači da je vrijeme da se dokažete i ne ostanete u sjeni konkurenata.

Financijsko blagostanje neće doći odmah – morat ćete malo pričekati, ali prilika za zaradu pojavit će se u prvoj polovici ovog tjedna.

Samopouzdanje i pažnja prema detaljima pomoći će vam da izbjegnete pogreške.

Žena Škorpion

Žene Škorpioni dolaze u vrijeme kada je važno paziti ne samo na posao, već i na okoliš. Večeri provedene s prijateljima i obitelji pomoći će vam da se oporavite i napunite lijepim osjećajima.

Ovaj će tjedan biti bogat sastancima i komunikacijom.

Moguće je da će Škorpioni moći steći nove prijatelje, kao i uspostaviti poslovne kontakte.

atma.hr – 78
Žena Strijelac

Žene Strijelci započinju razdoblje romantike. Ovog tjedna energija zvijezda i planeta pogoduje novim poznanstvima i spojevima, a takvu šansu ne treba propustiti, pogotovo ako je usamljenost postala teret.

Damama ovog znaka pomoći će prirodni šarm.

Oni koji su već pronašli svoju srodnu dušu moći će ojačati obiteljske veze i naći potpuno razumijevanje sa svojim partnerom.

Žena Jarac

Sreća će se ovog tjedna nasmiješiti Jarcima, a takvu priliku ne treba propustiti.

Žene ovog znaka moći će steći samopouzdanje i povećati svoj ugled ako se prestanu skrivati iza leđa aktivnijih kolega.

Žena Vodenjak

Dame Vodenjaci ovaj tjedan mogu imati neugodnih sukoba u poslovnom okruženju. Energija zvijezda i planeta potaknut će ih na ishitrene akcije, što znači da trebate započeti tjedan meditacijama kako biste postigli unutarnji sklad.

Promišljen rad, oprez i sposobnost mirnog rješavanja sukoba spasit će predstavnike ovog znaka od nevolje, a sposobnost gracioznog savladavanja svake situacije pomoći će im u očuvanju ugleda.

atma.hr – 39

Žena Riba

Položaj planeta Ribama će dati potrebnu energiju, koja se može usmjeriti i u smjeru rješavanja poslovnih problema i u pronalaženju odnosa.

Sredina veljače/februara pružit će nezaboravne sastanke, ljubav i priliku da se istaknete među okolinom.

Sve što će se zahtijevati od dama ovog znaka jest da se ne boje promjene i ne podcjenjuju svoje samopoštovanje, kako ne bi postale žrtve manipulatora.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

103 BOGINJE NE STARE

Dr Christiane Northrup: BOGINJE NE STARE

Tajni recept za blistavost, zdravlje i vitalnost

Bestseller!

Ova je knjiga namijenjena ženama svih dobi koje uživaju u životu i žele iskusiti kako život može biti još i bolji.

Nikad nije prerano zauzeti pozitivan stav prema svom tijelu i duhu i shvatiti da samo o nama i odlukama koje ovog trenutka donesemo ovisi kako ćemo živjeti u godinama koje dolaze. A godine možemo dočekivati s užitkom, a ne užasavati se promjena i očekivati propadanje. Odbacite zablude o starenju, otkrijte što sve s godinama može poći po dobru u tijelu te kako ostvariti ravnotežu i zdravlje bez obzira na dob i trenutno zdravstveno stanje.

Još jedan biser koji potpisuje legendarna autorica svevremenskog klasika Žensko tijelo, ženska mudrost!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here