Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu

Prepustiti nešto slučaju, za ovaj znak je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto, samo tako funkcioniraju. Točni su i proračunati. Sve sračunaju, podjele i rastave na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netočnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, iskopat će u nekom razgovoru detalje koje bi svatko zaboravio, ali ovaj znak – nikada i nikako.

U pitanju je – Djevica.

Za osobe rođene u znaku Djevice ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U ljubavi su na rubu svjesnog razmišljanja, ne žele znati ništa više od onog što vide i vjeruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopće i ne postoje.

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umiju se opustiti u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mjesto gdje mogu stvoriti savršenu atmosferu.

Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

Osobe u znaku Djevice u ljubavi još uvijek trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumiju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to dogodi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice se ne znaju baš dobro zabaviti.

Oni jednostavno ne znaju skratiti. Ako sve ne objasne kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih netko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom povisivati ton, do urlanja da bi objasnili do kraja što su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički točno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora imati logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći sjede glave. Ne znaju raščlaniti te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, točnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac.

atma.hr – 52
Ne zna živjeti i hodati po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora se sve znati i imati osnovu, početak, sredinu i kraj.

Očekuju i traže čistoću i točnost. A sami znaju biti aljkavi i netočni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Djevicom će svatko izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu. Mnoge umore svojom točnošću, ali Djevice ne umiju drugačije živjeti. Njihov um je sve sračunao i nema mjesta propustima. Jedino se tako osjećaju dobro. Nama može biti teško s njima, ali njima je tako jedino tako normalno.

atma.hr – 52
Blic pregled:

1. Pripadnici ovog znaka su duboki, osjećajni i promišljeni ljudi.

2. U trenutku potrebe, Djevica će se prva stvoriti na vašim vratima bez poziva.

3. Djevica će vam organizirati ormar, srediti garažu ili kuhinju – i to će im biti zabavno.

4. Djevicu nikad nećete čekati, ona će uvijek doći pet minuta ranije.

5. Djevica voli biti o svemu obaviještena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe.

6. Uvijek su organizirani.

7. Djevice uvijek imaju plan što ih drastično razlikuje od ostalih.

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku!

Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Djevice i mazohistički uživaju u tome.

Novac jako vole, ali ne umiju s njim.

U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe, što umije začuditi kod ovog analitičkog uma.

Njihova ljubav je čista kao suza. Kada vole ne varaju. Za Djevice je to skoro kao nemoguća misija. Najrjeđe varaju osobe rođene u ovom znaku. Za njih to nema smisla. Tu uskače ona logika.

Užasno su nepovjerljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Djevice. Činit će sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Prisluškivat će razgovore, zvat će ih sto puta na dan. Tražit će da im se javlja, unajmit privatnog detektiva. Dok traje to ludilo, teško ih je gledati i slušati, ujedno i jako tužno.

Oni zaista ne vjeruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svjesni toga, to je jače od njih i dok ne istjeraju stvar na čistac – ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se s njom, ma kakva bila.

Oni su je samo željeli, da dokažu sebi i toj osobi da su u pravu.

stil.kurir.rs

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here