Dragi Prijatelji…

Iskrena zahvala svima koji dolazite na Omega Govore. Svojom nazočnošću podižete svoju razinu svijesti, ubrzano se budite i evoluirate. Slova, riječi, tekst i slike su upisane energijom i frekvencijom Omega Dimenzije, a prenose se Omega Govornicima na posjetitelje i svi zajedno jačamo i reflektiramo na Magnetno Polje Hrvatske.

OMEGA GOVOR ZA LIPANJ

Tema: Životinje govore

atma.hr – 45

Kako živjeti u skladu s planetom Zemljom?

Kako biti zaštitnik, kako  pomoći našim životinjama i spasiti ih  od uništavanja?

Ovo  su izazovi za Čovječanstvo 21. stoljeća.

Afričko pleme ZULU, koje vjeruje da ima porijeklo sa Siriusa, svojim poštovanjem i odnosom prema životinjama, mogu biti naši veliki učitelji!

Govor životinja i njihova uloga u našoj zajedničkoj stvarnosti zahtjeva naše poštovanje i zaštitu.

Ljudska bića, blagoslovljena tijelima, obogaćena ljubavlju, imaju zadatak služiti veličanstvenom životinjskom carstvu. Naš zajednički svijet  bi bio bogatiji, kada bismo se stopili sa životinjama, dosegnuli njihovu sposobnost komuniciranja među vrstama i povezali se, kao što to oni čine na brojnim dimenzijama..

Stupanj važnosti života životinja vidljiv je u Knjizi Znanja-Svezak 11 koji kaže:

“Postoje Galaksije u kojima vladaju Mačke, Psi, Dinosauri, Majmuni. Sve životinje koje su postigle vrijednost u skladu sa svojim razvojem na zemlji obavljaju Dužnost u svom vlastitom Galaktičkom poretku kao velilki Upravitelji. U međuvremenu onog trenutka kada izravno dođu u vezu s Duhovnim Planom, one mogu biti prebačene na svijet kao Fetus.”

To znači da entitet koji je jednom bio Mačka, Pas, Majmun, Ptica može jednog dana postati Ljudsko Biće. Nikada nemojte zaboraviti da Darwinovu teoriju ne treba podcjenjivati. Međutim znanje u njoj nije potpuno. Jedna jedina stanica koja je stupila u egzistenciju, uvijek je na evolucijskom putu koje je vodi da postane ljudsko biće.

Omega govor taje oko 1 sat

Ulaz slobodan

Mjesta održavanja govora

Zagreb, dana 17.06. /Ponedjeljak/ u 19.00 sati  u Ilici br.15 u prostoru Chilloutka,

Zagreb, dana 26.06. /Srijeda/ u 18.00 sati u ulici Ivana Šibla br.4 u prostor Pesla.

Split, dana 27.06. /Četvrtak/ u 19.00 sati, hotel Park na Bačvicama. tel. 099 30 19 777

Fažana, dana 27.06. /Četvrtak/ u 19.00 sati, MMC Općine Fažana, 43. istarske div. br.8

atma.hr – 75OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here