Bez obzira na vrijeme i lokaciju, dva dara prirode preživljavaju sve promjene trendova, sve promjene načina života, sve kulture i običaje; od pamtivijeka oni su načini slavljenja esteticizma, pokazivanja pažnje, skupocjenosti i ljepote. Govorimo o cvijeću i… zlatu. 

Spojiti nespojivo – tek ubranu ružu i zlato doista dokazuje kako je ljepotu prirode moguće učiniti dugovječnom.

atma.hr – 45

Donosimo najnoviju priču iz Zlatarnice Rodić.

Tradicionalna obiteljska zlatarnica Rodić otišla je korak dalje u ručnoj izradi nakita i predmeta od zlata i srebra; odvažili su se na potpuno neobičnu ideju koja se pokazala potpunim pogotkom.

Naime, tek ubrane ruže iz vlastitog vrta optočili su čistim zlatom!

“Na ideju ruža optočenih zlatom došli smo zajedno, komentirajući kako bismo voljeli napraviti skupocjen i unikatan proizvod, koji u sebi ne nosi samo eleganciju već i dugovječnost.”, objašnjavaju nam Rodići.

Ubrzo se ovaj proizvod našao na policama zlatarnice Rodić u Bakačevoj 11 u Zagrebu, a moguća je narudžba u tri opcije: bijelo, žuto i crveno zlato. Svaka boja zlata na svoj način daje posebnu notu i uz unikatnost i ručnu izradu finalno stvara proizvod opravdano visoke vrijednosti.

Ovaj proizvod idealan je poklon za posebne prilike poput vjenčanja, krštenja, proslave diplome, rođendana, godišnjice braka, useljenja, kao poslovni poklon, poklon zahvale ili pak vrlo vrijedan znak pažnje za dame.

Više o zlatarnici Rodić i ružama možete saznati na www.zlatarnicerodic.com