Moćan privjesak s likom zmaja koji svijetli u mraku (legura na bazi cinka – bez olova i nikla) na lančiću – savršen komad nakita za ljubitelje zmajeva!

atma.hr – 61
Simboli na nakitu nose se od davnih vremena pa sve do danas, a svakim simbolom pričamo drugačiju priču.

Zmajevi su česti motivi u mitovima, legendama i predajama mnogih starih kultura. Predstavljaju određene kvalitete i snage koje čovjek treba izraziti, određena iskušenja ili ograničenja koja treba nadići.

Zmaj je vladar voda. Simbol je snage, moći i promjena, nebeske zaštite, obilja i blagostanja, dobre sreće i sve što je s njim povezano blagoslovljeno je. Također, simbolizira i kontinuiran uspjeh, velika dostignuća i napredak.

atma.hr – 61
Najstariji je i najpovoljniji simbol u kineskoj mitologiji i Feng Shui-u. Utjelovljuje mudrost, dobru sreću, snagu, plodnost, hrabrost, božanstvenost, vodstvo, blagonaklonost i prosvjetljenje. On je energičan, odlučan, optimističan inteligentan i uspješan.

Tko god nosi sa sobom lik zmaja, zaštićen je od zlih duhova i zajamčena mu je sigurnost i vodstvo.

Zmaj koji svijetli u mraku, simbol snage, privjesak na lančiću

Moćan privjesak s likom zmaja koji svijetli u mraku (legura na bazi cinka – bez olova i nikla) na lančiću.

Savršen komad nakita za ljubitelje zmajeva!

Duljina: oko 62 cm

Cijena: 129 kn

 

1 KOMENTAR

  1. zato sam ja bila presretna i skakala od sreće kada sam vidjela malog Zmaja u svojoj kući. na sred sredine dnevne sobe sa glavom visoko uzdignutom. stoji i gleda. niti malo prestrašen. ja sam se ponašala kao da ga nema, pokraj njega prolazila i radila svoj posao. nisam ga tjerala jer sam znala da će on sam otići kada mu dođe vrijeme. i tako je i bilo. bio je nekoliko dana kod mene, a onda mu je očito dosadilo. /bio je to naravno mali gušter ali uz moju moć imaginacije on je istog trena postao čarobni Zmaj Univerzuma!/ 🙂