Ovo veliko otkriće dolazi u pravo vrijeme – pred sam Uskrs! Godinama znanstvenici lome koplja o vremenu iz kojeg datira poznato platno dugo gotovo 5 metara s obrisima visokog čovjeka duge kose i brade, te krvavim mrljama na dijelovima gdje bi bila zamotana stopala, zapešća i bok, mjesta koja odgovaraju Isusovim ranama. Sada je dokazano, platno datira iz vremena Isusa Krista…

Torinsko platno, jedno od najslikovitijih prikaza katoličke vjere, autentično je – složili su se znanstvenici.

Sada je puno veća vjerojatnost da je riječ o platnu kojim je bilo umotano Kristovo tijelo,  jer je sastav sličan onima koji su korišteni prije dvije tisuće godina pri ukapanju pokojnika.
Javnost će sa detaljima ovog otkrića biti upoznata već na Veliki petak kada će se objaviti rezultati istraživanja, a samo dan prije Uskrsa kamere će uživo snimati platno i prikazati ga  na talijanskoj televiziji, iako se smatra da generalni javni pristup neće biti dopušten prije 2025. godine, kad je zakazano iduće prikazivanje.

Autori studije, profesor Giulio Fanti, stručnjak sa Sveučilišta za inženjerstvo u Padovi, i novinar Saverio Gaeta, otkrili su kako su rezultati pokazali da su niti platna iz perioda između 300. godine prije Krista, pa do 400. godine nakon Krista, vremenskom okviru koji se poklapa s vremenom Kristova života.

http://www.dnevno.hr/techno/znanost/82798-znanstvenici-slozni-torinsko-platno-nije-krivotvorina.html

Prethodna objavaDijeta niskog glikemijskog indeksa
Slijedeća objavaSnošljivost tolerancije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here