„Bolest nastaje
doduše iz prirode,
njeno izlječenje pak nastaje
iz duha“.
Paracelsus

Doba je brzih promjena koje traže naše brže prilagodbe, zbog kojih se sve više ubrzavamo, osjećamo kao hrčci u kotaču. Dosta vam je trčanja za srećom koja se ne da uhvatiti!!? Kakav život vodite? Kvalitetan, ispunjen unutarnjim blagostanjem, radostan, zadovoljni ste i smireni ili u žurbi, buci, ljutnji, zabrinutosti, tuzi i besmislu?

Jeste li se osjećali loše i činili loše? Jeste li htjeli činiti dobro, a niste uspijevali?
Treba li vam, kao i mnogima, promjena?

Da bi ostvarili svoju istinsku prirodu zadovoljnog, kreativnog i humanog bića, vrijeme je da isključimo automatskog pilota i djelujemo kao ljudi, a ne kao aparat.

Problem je što prevladava kultura žrtve i uče nas da smo žrtve, npr. nesretnog djetinjstva, žrtve bolesti, poručuju time da smo nemoćni to promijeniti te nam se nude brojna opravdanja.

No, vrijeme je da napravimo iskorak u ostvarenju sebe na novi, drugačiji način.

Ovaj program je usmjeren na osvještavanje, da upravo svatko od vas osvijesti i spozna svoje latentne potencijale, prirodne resurse za obnovu i osobni rast. Svatko može razviti takve sposobnosti!

Ako se pitate kako, evo i prilike za učenjem.

Program Zoombiotika, govori „brzo uzdigni svijest o vođenju svog života“. Mala škola pilotiranja sebe nudi mogućnost da probate na drugi način, da promijenite način gledanja i prihvatite odgovornost za kvalitetu svojih misli i emocija. Npr. od trenutka polijetanja do trenutka slijetanja, avion više od 90 % vremena provede izvan kursa, te je pilotov posao da ga stalno vraća na ispravnu putanju. Nije bitno drugačije ni s nama ljudima, biti svoj pilot ka višoj samosvijesti.

Za suvremenog čovjeka ozdravljujuća doktrina bi bila vlastito upoznavanje i osvještavanje! Glavni ciljevi u životu nisu samo znanja, jer dok se u prvi plan stavlja intelektualni razvoj, a zanemaruje psihički aspekt, koči se razvoj duhovne inteligencije i cjelovitosti razvoja osobnosti.

Program „Zoombiotika“ u ovom ciklusa nudi radionice na temu iz afektivnog područja:

  1. Budi svoj emocionalni trener 22.04.2017. (od 10h do 12h)
  2. Svjesnost – put boljeg života 29.04.2017. (od 10h do 12h)
  3. Stres menagment 06.05.2017. (od 10h do 12h)

Susreti su jednom tjedno – subotom, od 10h do 12h, u Udruzi Balans, Milutina Barača 16/I, Rijeka.

Raditi ćemo zajedno putem iskustvenog učenja, vježbi, povratnih informacija, individualne i grupne evaluacije. Optimalan broj je 10-15 sudionika u grupi.

Mala škola počinje u subotu, 22.4.2017.godine i traje tri tjedna, 29.4.2017. i 06.5.2017.godine.

Cijena radionice je 360 kn, a cijena pojedinačnog susreta je 120 kn uračunati su kotizacija i svi materijali za sudionike.

Za članove Balansa za sve programe 30% umanjena kotizacija.

Prijave obavezne na mail ili mob: [email protected]
095 722 8826
Sve dodatne informacije možete dobiti na mob. 095 722 8826

Program vodi Zorka Sušanj.

Zorka Sušanj diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, te stekla zanimanje diplomirane socijalne pedagoginje. Danas radi sa mladima kao odgajatelj savjetnik. Nakon toga završila za voditeljicu grupne terapije pod supervizijom meritornog dr. medicine Dr.M.Gudelja.

U fokusu interesa joj je rad sa ljudima, te se kontinuirano educira iz raznih interdisciplinarnih područja koja potiču osobni rast i razvoj samosvijesti.

Autorica je više inovativnih radova, patenata, žiga i autorskih djela koja doprinose razvoju ljudskih potencijala. Dugi niz godina sudjelovala je u provođenju radionica, edukacija i preventivnih programa, te posjeduje dugogodišnje iskustvo neposrednog rada s mladima i odraslim osobama. U publikaciji „Knjiga dobrih ideja“ objavljena njena tri programa rada:“ Zoombiotika“, „Uskoro mir“ i „Volonterski klub“. Zorka je ugodna, kreativna i nadahnjujuća voditeljica, više dobra slušateljica.

Prethodna objavaNajvažnije je biti iskren prema sebi
Slijedeća objavaKOLIBA – Onaj tko na kršćanstvo gleda otvorena uma uživat će i u filmu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.