Nedjelja 8.10.2017. od 18h, SUMA; Barčićeva 11, Rijeka

“Zvuk i Yoga”, predavanje i radionica; gosti: Svemir Vranko zvukoretapeut i Izabela Marić učiteljica yoge.

Sadržaj: Utjecaj zvuka na tijelo i promjenu svijesti, Yoga Nidra uz zvuk tibetanskih zdjela, yoga vježbe za opuštanje i razvoj kreativnosti.

Svemir Vranko je zvukoterapeut, glazbenik i kompozitor, pjesnik i spisatelj, tjelesno orijentirani terapeut, pedagog, izumitelj i osnivač Društva kreativnog življenja u Zagrebu. Zvukoterapiju je učio u SAD-u na Havajima od Jonathana Goldmana – pionira zvukoterapije. Pokrenuo je i vodi plesne radionice Vision Dance.

Sa Krešimirem Oreškim je ko-autor Om Didge glazbe. Om Didge je sniman isključivo prirodnim glazbenim instrumentima koji potječu iz različitih kultura. Tu su australski didgeridoo, tibetanski zvončići, štap za kišu indijanaca Centralne Amerike, harmonijsko pjevanje poznato u Tuvi i Mongoliji, afrički udu pot – glineni ćup i bliskoistočni veliki tamburin – frame drum. Priručnik Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo autora Svemira Vranka objašnjava principe djelovanja zvuka na tijelo i psihu te metode zvukoterapije. Glazba za zvuko terapijski tretman je glazba za dubinsku relaksaciju i meditaciju s metodom za ostvarenje ciljeva.

Svemir Vranko je terapeut Cjelovite SUNAO metode i uz različite tjelesno orijentirane metode u radu na tijelu i energetskim tijelima koristi glas, glazbene instrumente i glazbu.

Svemirovi učitelji zvukoterapije su Jonathan Goldman – pokretač terapije glazbom na Zapadu i majstor tibetanskog samostanskog pjevanja kod koje je terapiju zvukom učio na Havajima, te Kimba Arem, zvukoterapeutkinja, kod koje je u San Franciscu učio izradu i sviranje diđeridooa.

Očekujte vrhunsku prezentaciju, zabavnu, edukativnu i korisnu.

Broj posjetitelja ograničen kapacitetom prostora; REZERVACIJE: www.spirit-ri.hr

Prethodna objavaMoćna i laka tehnika putovanja u Proces prisutnosti – Više nikada nećete biti ista osoba!
Slijedeća objavaŠto je trauma i kako je možemo iscijeliti?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here