Black luxury vector created by luis_molinero - www.freepik.com

Na ovaj dan, 5.5., važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu!

atma.hr – 52
Svibanj/maj je mjesec izobilja prema numerologiji, 5. mjesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas potiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 h (17:05 h). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Otpustite sve ono što je negativno, oprostite ljudima, riješite se nepotrebnih stvari. Možete očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi netko drugi mogao dobiti ono što mu je potrebno.

Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Također, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih sistema vjerovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jest!

Kada radite na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju ju zadržati za ono što želite.

atma.hr – 52
Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već posjedujete i što vas čini sretnim. Kada ovo radite, veće su šanse da ćete privući blagostanje.

Svaki čovjek ima na čemu biti zahvalan, a najprije trebamo biti zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestirati na dan 5/5?

Odvojite malo vremena i zapišite kako točno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu).

banner za knjige VORTEX

Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate.

Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu!

Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse ovise o vama!

sensa.mondo