Black luxury vector created by luis_molinero - www.freepik.com

Na ovaj dan, 5.5., važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu!

atma.hr – 52
Svibanj/maj je mjesec izobilja prema numerologiji, 5. mjesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas potiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 h (17:05 h). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Otpustite sve ono što je negativno, oprostite ljudima, riješite se nepotrebnih stvari. Možete očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi netko drugi mogao dobiti ono što mu je potrebno.

Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Također, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih sistema vjerovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jest!

Kada radite na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju ju zadržati za ono što želite.

atma.hr – 52
Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već posjedujete i što vas čini sretnim. Kada ovo radite, veće su šanse da ćete privući blagostanje.

Svaki čovjek ima na čemu biti zahvalan, a najprije trebamo biti zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestirati na dan 5/5?

Odvojite malo vremena i zapišite kako točno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu).

banner za knjige nulta frekvencija

Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate.

Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu!

Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse ovise o vama!

sensa.mondo