1. POKRENI SE I TRANSFORMIRAJ: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se.
Datum: 27.7. – 3.8.2024. hotel Korinjak, otok Iž, Veli Iž
2. PUTOVANJE KROZ ČAKRE I BALANS
Datum: 3.8. – 10.8.2024. hotel Korinjak, otok Iž, Veli Iž

Dragi moji, s radošću vas pozivam i ove godine na moje radionice kundalini joge, na prekrasni otok Iž, u vegetarijanski hotel Korinjak. Jako se radujem dvotjednom druženju s vama i ovog ljeta. Možete doći samo na tjedan dana ili produžiti na 2 tjedna i prisustvovati na oba retreata.

Pridružite nam se krajem srpnja i početkom kolovoza i provedite nezaboravne dane rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz kundalini jogu…
Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. Sve to na prekrasnom i mirnom mjestu otoka Iža, u zelenilu hotela Korinjak i svim ostalim sadržajima koja vam nudi hotel.

Pored prijepodnevnog programa kundalini joge, ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, dugim šetnjama, večernjim animacijama u hotelu i plesu, te osobnim zanimacijama, kao i za gong kupke. Kako je na moru šteta prespavati rano jutro, tako ja osobno vodim svoju grupu na najviše brdo na otoku, na Brdo Korinjak gdje meditiramo uz jutarnji izlazak sunca prije doručka.

Moje dugogodišnje iskustvo u organiziranju i održavanju retreatova pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni.
Program retreata nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se, zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike, pročistimo se od stresa, strahova i svih loših emocija koje nosimo u sebi. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, pročišćeni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovaj transformativni retreat je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje i iskustva. Kundalini jogu mogu prakticirati svi, odrasli bilo koje dobi, muškarci i žene.

Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, dinamičnom kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije-životne sile i svim dobrobitima koje ona nosi.

Tjedan 27.7. – 3.8.2024. Transformativni retreat
U prvom tjednu 27.7.-3.8. raditi ćemo na poboljšanju cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, otpuštanju stresa i unutarnjih strahova, čišćenju i iscjeljivanju karme, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Kundalini joga daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme. Kundalini jogu čine dobro odabrane poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, te pročistite i izbalansirate svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

Postani svoj životni orjentir i svjetionik koji će širiti svjetlost na sve ljude oko sebe, a ponekad nesvjesno djelovati i na one koji tapkaju u mraku i nikako se uzdići u svjetlost.
Zajedno kao grupa itekako možemo utjecati svojom energijom ljubavi i svjetla na one koji su u potrazi za ovime. Naučimo kako ostati u trenutku i živjeti u Istini. Sve to je puno lakše postići u grupnoj energiji, kada vas grupa nosi i daje vam podstrek da idete dalje i da ne odustajete.

Dođete li sami ili još s nekim, svejedno je, jer ćete upoznati prekrasne osobe u grupi, istomišljenike s kojima se možete, ali i ne morate družiti ako želite mir. Uvijek je tako.
Zauzmi svoj stav prema životu i drugima, promjeni životne navike i počni živjeti svoj puni potencijal, transformiraj se.

Tjedan 3.8. – 10.8.2024. Putovanje kroz čakre i balans
U ovom kundalini joga tjednu 3.8.-10.8. raditi ćemo na 7 glavnih energetskih centara u ljudskom tijelu, plus aura koja se nalazi oko tijela, poznatih kao čakre. Svaki taj energetski centar spojen je na dijelovima tijela kroz energetske kanale (nadije).

Čakre su odgovorne za primanje i izražavanje energije i upijaju životnu pranu iz Svemira, te ju šalju kroz nadije u živčani sustav, organe i endokrine žlijezde i krv.
Ako su nam čakre usklađene za protok energije i ako što više energije proteče kroz naše čakre, zdraviji smo. Znamo da je sve energija. Znamo da je i hrana jako važna koju ubacujemo u naše tijelo, ono što jedemo i kako jedemo, a ovdje u hotelu Korinjak to će svakako biti prekrasna kombinacija zdrave prehrane i čišćenje čakri. Tijelo je naš hram. Ako lako možete probaviti hranu, onda lako možete probaviti i ići kroz život.

Kroz ovaj 7-dnevni čakra program, svakodnevno ću vas voditi kroz novu čakru, putujući od korjenske do krunske čakre, a obuhvatiti ćemo i auru. Iskusiti ćete mnogo močnih krija, pranajama, i mantri, te meditacija iz prakse kundalini joge. Ukloniti ćemo energetske blokade, povečati nivo energije, samopouzdanje, snagu i sigurnost.
Blokade u energetskim centrima dovode do osjećaja straha, nesigurnosti, ljutnje, frustracije, bezvoljnosti. Ako je jedna čakra van balansa onda povlači za sobom i sve ostale. Disbalans jedne ili više čakri uzrokuje mentalne, emotivne, fizičke i duhovne smetnje i bolesti. Najčešće su to strahovi, osjećaj nesigurnosti i nemoći, zatvorenost, ljutnja, zamjeranje, stalno nezadovoljstvo.

Ostvariti ćete vezu sa samim sobom, osvijestiti kako kreirati neke stvari, učiti gledanje na život, na svoje emocije. Svaki dan prolazimo kroz život jako ubrzano i događaju nam se i negativne stavri koje mijenjaju našu energiju, koje u sekundi mogu poremetiti naš balans i ako nemamo dovoljno energije oduprijeti se, javlja se fizička bolest kao pokazatelj da nešto nije u redu. Zato je potrebno stalno raditi na balansu čakri, tijela, na balansu emocija.. Pronađi uvijek razlog za smijanje, to je najvažniji lijek, a mi ćemo se ovdje mnogo smijati, radovati životu. Da li smo rođeni sretni ili sami kreiramo svoju sreću?

Doživite više energije, radosti, sreće i mira u vašem životu.
Na program je preporučeno doći u laganoj pamučnoj odjeći, po mogućnosti bijeloj, ponjeti bijeli šal ili maramu za zavezati na glavu prilikom prakticiranja kundalini joge i ono najvažnije, doći otvorena srca ❤.

Iznos tjednog programa po osobi 190 eura.
Sve dodatne obavijesti za program na:
e-mail: [email protected]
mobitel +385 91 9759304 Drc

Rezervacijom smještaja do 31.3.2024. za moj retreat, ostvarujete popust od 10% na smještaj u hotelu ili kampu. Zato ne propustite ovo ljeto doći na prekrasni Iž i požuriti s rezervacijom.

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU:
Za rezervaciju sobe, cijene i plačanje smještaja u hotelu, obratite se direktno hotelu.
Hotel Korinjak
tel. 00385 (0)23 277 064 , +385 (0)91 1572882
e-mail: [email protected]
www.korinjak.com

facebook događanje