Tko smo?

Dario Duišin Džunić i Ines Žižić, vlasnici i urednici portala
Suzana Dulčić – zamjenica urednika (i nadzornik Kan)

Atma – portal za novo doba, je jedan od najčitanijih hrvatskih nezavisnih lifestyle portala i najčitaniji portal alternative u regiji s prosjekom od 60 000 – 150 000 jedinstvenih posjetitelja dnevno, odnosno oko 200 000 posjeta dnevno (prema Google Analytics). ATMA ima oko 200 000 Facebook pratitelja, a 18 000 Instagram pratitelja i 18 000 pretplatnika na svom YouTube kanalu.

Portal je pokrenut u Splitu, u kolovozu 2012., a vodi ga bračni par Dario i Ines Duišin Džunić.

ATMA je zamišljena kao dnevni vodič u jednu dublju dimenziju života, vaše o mjesto za dozu inspiracije i motivacije, korisne savjete i teme, prvenstveno one o osobnom razvoju, odnosima i duhovnosti.

Naša vizija je: Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo duhovne avanture. Otkrivajte svaki dan umijeće harmonije tijela, uma i duše. Živite autentično i slobodno, sa zahvalnošću i samilošću, s iskrenom vjerom i hrabrošću. A najviše od svega – njegujte dušu i tako osvijetlite ovaj svijet za dobrobit svih živih bića.

Iza našeg portala stoji dinamični tim suradnika na čelu sa Suzanom Dulčić, koji svoje korisnike svakodnevno pokušava inspirirati savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima esencijalno važnim za čovjeka, kako zdravo živjeti (portal podržava vegetarijanstvo i veganstvo), kako se duhovno povezati sa sobom, s drugima i s prirodom, kako pronaći mir, svrhu i smisao, čak i u najtežim trenucima, uzdižući svoju svjesnost.

Leo Dragičević zadužen je za online marketing te za suradnju s raznim udrugama kao suorganizator radionica, tečajeva, retreatova i ostalih događanja.

Pretplatite se na naš newsletter, pratite nas na YouTubeu, Facebooku i Instagramu!

https://www.facebook.com/UdrugaAtma/

https://www.instagram.com/atma.hr/

https://www.youtube.com/channel/UCKdfRYPC2lgfv5_4zHJ2Gdw

Atma webshop:

https://atmawebshop.com/

Ako na ATMI naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati, naučiti nečemu novom, nečemu što će vam unaprijediti život, razgaliti srce i ojačati duh – naša misija je ispunjena!

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem ovog kontakt obrasca

[contact-form-7 id=”104106″ title=”Kontakt obrazac 1″]

Vaši urednici, Dario & Ines


Vlasništvo

Portal ATMA vlasništvo je obrta:

ARJAN, obrt za internet usluge
vl. Ines Duišin Džunić
Put Salone 31, Solin
OIB: 79265895916
IBAN: HR2624020061140365801


Udruga ATMA

Portal ATMA nastao je kao podrška radu udruge ATMA. Ukoliko i vi želite podržati rad udruge novčanom donacijom možete to učiniti uplatom na račun udruge:

Udruga ATMA
Put Salone 31, 21210 Solin
OIB: 38898901894
IBAN: HR2624840081103745324
SWIFT: RZBHHR2X
Svrha uplate: donacija

Hvala!


Dizajn i održavanje portala

DHARMA, obrt za internet usluge
vl. Dario Duišin Džunić

dharmawebstudio.hr


Atmini suradnici astrolozi – OVDJE