TKO SMO?

Dario i Ines Duišin Džunić – urednici i vlasnici portala
Suzana Dulčić – zamjenica urednika

 

Atma – portal za novo doba, jedan je od najčitanijih hrvatskih lifestyle portala i najčitaniji portal alternative u cijeloj regiji, s prosjekom od oko 40000 jedinstvenih posjetitelja dnevno (unique visitors), prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics.

ATMU na Facebooku prati preko 160 000 osoba.

Portal je pokrenut u Splitu, u kolovozu 2012., a vodi ga bračni par Dario i Ines Duišin Džunić.

ATMA je zamišljena kao vaš dnevni vodič u jednu dublju dimenziju života, a naša misija bi se mogla sažeti pod motom: „Živite svoj najbolji život, tjelesno, mentalno i duhovno – SADA i OVDJE!”

Iza našeg portala stoji dinamični tim suradnika na čelu sa Suzanom Dulčić, koji svoje korisnike svakodnevno pokušava inspirirati edukativnim i praktičnim savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima.

Ako na ATMI naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati, naučiti nečemu novom, nečemu što će vam unaprijediti život, razgaliti srce i ojačati duh – naša misija je ispunjena!

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem ovog kontakt obrasca

Vaši urednici,

Dario & Ines

Dizajn i održavanje portala

dharmawebstudio.hr

Vlasništvo

Portal ATMA vlasništvo je obrta:

DHARMA, obrt za internet usluge
vl. Dario Duišin Džunić
Put Salone 31, Solin
OIB 75593718221