Tko smo?

Ines i Dario Duišin Džunić – urednici i vlasnici portala
Suzana Dulčić – zamjenica urednika

Atma – portal za novo doba, je jedan od najčitanijih hrvatskih nezavisnih lifestyle portala i najčitaniji portal alternative u regiji s prosjekom od 60 000 – 150 000 jedinstvenih posjetitelja dnevno, odnosno oko 200 000 posjeta dnevno (prema Google Analytics). ATMA ima preko 184 000 Facebook pratitelja, a 13 000 na Instagramu.

Portal je pokrenut u Splitu, u kolovozu 2012., a vodi ga bračni par Dario i Ines Duišin Džunić.

ATMA je zamišljena kao vaš dnevni vodič u jednu dublju dimenziju života, a naša misija bi se mogla sažeti pod motom: „Živite svoj najbolji život, tjelesno, mentalno i duhovno – SADA i OVDJE!”

ATMA je vaše savršeno mjesto za dnevnu motivaciju, inspiraciju i edukaciju kroz korisne savjete o osobnom razvoju, odnosima, samopomoći, zakonu privlačenja, duhovnosti, prirodnom zdravlju, tjelovježbi i zdravoj prehrani (veganskoj i vegetarijanskoj), roditeljstvu, ekologiji i društvu.

Pokrivamo područja ezoterije, astrologiju, anđele, kristale, numerologiju, misterije svijeta, a redovno postavljamo i zabavne testove osobnosti.

Pronađite i pregršt praktičnih savjeta o prirodnoj njezi i ljepoti, kuhanju, vrtu i uređenju doma.

Iza našeg portala stoji dinamični tim suradnika na čelu sa Suzanom Dulčić, koji svoje korisnike svakodnevno pokušava inspirirati savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima esencijalno važnim za čovjeka, kako zdravo živjeti (portal podržava vegetarijanstvo i veganstvo), kako se duhovno povezati sa sobom, s drugima i s prirodom, kako pronaći mir, svrhu i smisao, čak i u najtežim trenucima, uzdižući svoju svjesnost.

Pretplatite se na naš newsletter, pratite nas na Facebooku i Instagramu!

FACEBOOK – https://www.facebook.com/UdrugaAtma/
INSTAGRAM – https://www.instagram.com/atma.hr/

Ako na ATMI naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati, naučiti nečemu novom, nečemu što će vam unaprijediti život, razgaliti srce i ojačati duh – naša misija je ispunjena!

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem ovog kontakt obrasca

Vaši urednici, Dario & Ines


Vlasništvo

Portal ATMA vlasništvo je obrta:

ARJAN, obrt za internet usluge
vl. Ines Duišin Džunić
Put Salone 31, Solin
OIB: 79265895916
IBAN: HR2624020061140365801


Udruga ATMA

Portal ATMA nastao je kao podrška radu udruge ATMA. Ukoliko i vi želite podržati rad udruge novčanom donacijom možete to učiniti uplatom na račun udruge:

Udruga ATMA
Put Salone 31, 21210 Solin
OIB: 38898901894
IBAN: HR2624840081103745324
SWIFT: RZBHHR2X
Svrha uplate: donacija

Hvala!


Dizajn i održavanje portala

DHARMA, obrt za internet usluge
vl. Dario Duišin Džunić

dharmawebstudio.hr


Atmini suradnici astrolozi – OVDJE