Nekim ljudima nikada nećeš biti dovoljno dobar. To je jednostavno tako, ali to apsolutno ne znači da ti nisi dovoljno dobar, možda to jednostavno nisu tvoji ljudi.

I možeš se truditi, pokušavati uvijek iznova, mijenjati se, prilagođavati, ali zaista nema ništa od toga. Od sebe se samo udaljavaš na taj način.

Nekima ćeš pak uvijek biti dobar bez da išta činiš, bivajući jednostavno, kada si ono što jesi. Kada si iskren, govoriš svoje ja, živiš ga, a oni i dalje ne bježe. Tu su. Prihvaćaju te i razumiju.

Toliko često energiju prosipamo na ove prve ljude, uvjeravajući sami sebe kako ćemo njih uvjeriti u vlastitu dobrotu. Ne puštamo. Držimo se kao „pijan plota“.

atma.hr – 78
Jednog dana više ne možeš tako. Nekako se odlučiš za sebe. Na kraju, čak i da ostaneš zauvijek sam, opet bi se odlučio za sebe.

Shvatiš možda da sebe uvijek nosiš sa sobom, a da je sve ostalo prolazno. Da prvo moraš brinuti o sebi. Onda i kreneš, tu energiju, koju si toliko dugo ulagao u prilagođavanje sebe njima, mijenjati u energiju mijenjanja sebe. Radi sebe. Kako bi sebi bio bolji.

Zapitaj se: Što je zapravo najgore što bi se moglo dogoditi i da ostaneš sam? Apsolutno ništa.

Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079

110 HEMP ŠEŠIRI

HIMALAYAN ŠEŠIR OD KONOPLJE

IMG 7757Cool, čvrsti i ekološki šeširi, ručno izrađeni u Nepalu od eko konoplje.

Dostupno u različitim bojama i dezenima.

Kroz rub oboda šešira provučena je mekana metalna žica tako da oblik šešira možete namjestiti po želji.

Opseg dijela koji ide na glavu je oko 52 cm. Ukupan promjer vanjskog ruba oboda je 30 cm.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.