Foto: pixabay.com

Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine. Neki horoskopski znakovi izražavaju svoju ljutnju više od drugih. Kako biste saznali s kojim znakovima se nikada ne bi trebali zezati kada su ljuti, nastavite čitati.

atma.hr – 78
Jarac

Jarci su obično vrlo pribrani i odgovorni. Oni obično nemaju emotivne ispade, ali ponekad njihov bijes izvlači najbolje iz njih.

Ljutnja ih može preplaviti, a oni se ne boje usmjeriti svoje kritike prema najbližem cilju. Oni su vrlo snishodljivi kada su ljuti i uvijek će kriviti druge.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što se može reći da ih se smiri. Oni su obično ljuti zbog pravih razloga. Njima je samo potrebno vrijeme da se ohlade.

Kada su frustrirani mogu postati vrlo glasni. Oni imaju malo strpljenja za bilo koga tko ih iritira kada su ljuti.

atma.hr – 39

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto vjeruju da su u pravu i neće odustati od svađe. Lavovi su prave užarene glave.  Oni se ne boje pribjeći uvredama kada su ljuti na nekoga. Ponekad mogu preuveličavati svoju ljutnju.

Čak i ako su bili u krivu i ljutili se iz pogrešnih razloga, oni nikada to neće priznati i odbijat će da se ispričaju prvi.

Škorpion

Škorpioni su sigurni i vole biti u pravu. Oni zamjeraju i ne mogu jednostavno pustiti ono što ih uznemirava. Oni mogu biti pasivno agresivni i skloni zajedljivim primjedbama kada su ljuti.

Iako su Škorpioni obično mirni i staloženi, oni također mogu biti zli i neugodni kada ih netko iritira.

atma.hr – 78
Strijelac

Strijelci obično nisu pakosni, ali kad su ljuti oni neće reći baš ništa. Kao vatreni znak, Strijelac doslovno dimi kada je ljut.

On  će se u ljutnji  verbalno istresati na druge  i može biti vrlo zao sa svojim riječima. Srećom, nakon što je ljutnja prođe, Strijelac će se vjerojatno ispričati za svoje ispade.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here