KUNDALINI JOGA ONLINE CIKLUS OD 4 MINI RADIONICE 1.3. – 31.3.2022. S TEMOM ISCJELJIVANJE KARME I KARMIČKIH OBRAZACA

S radošću vas pozivam da se družimo i tijekom mjeseca ožujka na mom online ciklusu radionica kundalini joge. I ove godine za vas sam kreirala još jedan interesantan paket od 4 mini radionice, u mjesecu ožujku, s temom iscjeljivanja karme, karmičkih obrazaca, iscjeljivanja duše i samoiscjeljivanja. Meni osobno najdraže teme i najdraže višesatne radionice svih ovih godina, kojih sam održala bezbroj po Hrvatskoj, kao i one za otpuštanje stresa, strahova i sl, a koje teme smo obradili u mjesecu veljači.

Prilika je ovo i da s vama podijelim svoje znanje i iskustvo koje je meni puno pomoglo da nakon traumatične 2010.g i gubitka 23-godišnjeg sina, raskinem radni odnos, iscijelim sebe i osvijestim svoju žensku unutarnju snagu. Brojne tehnike samopomoći, razne duhovne škole, tečajevi, radionice, omogučili su mi da bolje shvatim sebe, svoje unutarnje Biće i druge ljude. Sada sam tu za druge, da pomažem drugima. To je moja misija.
Kundalini joga ima zaista vrlo moćne alate kojima možemo duboko zagrebsti u našu podsvijest. Može nam pomoči da ostanemo mirni i hrabri u teškim i izazovnim situacijama koje život stavlja pred nas. Svaka mini radionica je cjelina za sebe iako se teme nadovezuju jedna na drugu, iz utorka u utorak, pa se možete uključiti bilo koji utorak.

Raditi ćemo snažno i moćno i truditi ću se s vama podijeliti svo znanje, mudrost, razumijevanje i dugogodišnje učenje iz prakse kundalini joge, kao i uvijek do sada. Znajte da sve ovo što radim ide za moju dječicu u slumu Bugembe u Ugandi gdje aktvno humanitarno radim već 12-tu godinu.

Veselim se svima vama koji ćete se pridružiti na ovaj način, kako biste spoznali snagu i moć ove prekrasne i čarobne joge, kako biste spoznali dublje sebe i svoj život, kako biste spoznali kako živjeti i razumjeti život na drugačiji, duhovniji način.

Kundalini joga je joga svjesnosti, joga u kojoj osluškuješ onaj unutarnji glas koji te potiče na buđenje, na rad na sebi. To je praksa koja nam pomaže da se spojimo s našom dušom, umom i tijelom i dovedemo u balans ta tri tijela kako bismo bili usklađeni.

ISCJELJIVANJE KARME I KARMIČKIH RUPA UZ KUNDALINI JOGU
Naslijedili smo raznorazne obrasce čak i od sedam generacija prije nas kao obiteljsku karmu. Mnogi od tih karmičkih obrazaca ponavljaju se iz generacije u generaciju, kao što je nasilje, nedostatak novca, privlačenje istih tipova osoba, pa čak i bolesti. Svi ti obrasci žive u našem podsvjesnom umu. To je obiteljska karma. Svaki puta kada radimo iscjeljenje s našim precima svi članovi naše obitelji će to osjetiti.

Na ovoj radionici raditi ćemo upravo krije i meditacije za to.

Pomoću krija, iscjeliteljskih mantri i meditacija iscjeljivat ćemo se iznutra i izvana, te oslobađati od karme predaka, otvarati mudrosti Beskonačnog. Svatko od nas u sebi može pronaći bol, patnju i sve ono što je vrijedno pročišćenja i oslobođenja iz nas. Na taj način pročišćujemo našu lozu kao i čistimo karmički teret brojnih dragih nam ljudi. Kada radimo iscjeljivanje karme predaka onda to osjećaju svi naši članovi obitelji. Izravno utječemo i iscjeljujemo sedam generacija u prošlosti i sedam generacija u budućnosti. Pomoću kundalini krija i meditacija iscjeljivati ćemo emocionalne traume i blokade, iscjelivati ćemo karmu i karmičke obrasce, rane povezane s našim očevima i majkama. Sve u našem životu slijedi zakon karme, pa tako i karma predaka.

Ovo će biti veoma močne mini radionice otpuštanja podsvjesnih unutarnjih blokada, uvjerenja, dizanja duhovne svijesti, čišćenje i iscjeljivanje karme.

SAMOISCJELJENJE UZ KUNDALINI JOGU
Probudite svoju unutarnju moć i energiju, pronađite snagu unutarnjeg mira i tišine, iskoristite svoje meditativno stanje uma kroz kundalini krije i meditacije za samoiscjeljivanje. Probudite svjetlost u sebi i otkrijte da već imate tu snagu da sami sebe iscjelite, zahvaljujući svojoj božanskoj prirodi, da u sebi imate tu snagu da mijenjate svoj život, stvarate spokoj i mir unutar sebe i oko sebe. Kundalini jogom poboljšavamo protok energije kroz meridijane u tijelu, jačamo vitalnost tijela, stvaramo harmoniju i zdravlje.

Pomoću kundalini joge moguče je liječiti razna oboljenja tjela, uma i duše. Probudi svoju unutarnju moć i potakni samoiscjeljenje.

ISCJELJIVANJE DUŠE
Sva moć potječe od Duše (Božanskog). Ukoliko nismo otvoreni izravnom utjecaju te moći, ona ne može prodrijeti u naše biće i ozdraviti nas. Najbolja vrsta ozdravljenja je kada možemo iza sebe ostaviti sve misli o bolesti. Samim time smo zaboravili na tijelo i tako se izdigli iznad stanja tjelesnih poistovječivanja. Bolest je uvijek pokazatelj smetnji i poremečaja, a poremečaj neizbježno rezultira bolešću kada tjelesne želje steknu nadmoć nad našom duhovnom prirodom. Kada patimo, moramo pogledati unutar sebe i vidjeti da li se udaljavamo od našeg istinskog bića, duše. U svakom trenutku mi imamo u sebi mogučnost ozdravljenja ili oboljenja. Samo to trebamo osvijestiti i prepustiti se. Duša je sićušna duhovna iskra koja prebiva u našem tijelu.

„Duša se nikada ne rađa niti umire. Nerođena je, vječna, uvijek postojeća i prvobitna. Nije ubijena kad je tijelo ubijeno.” (Bg. 2.20)

Neke osobe nikad ne spoznaju Dušu niti su svjesne njenog postojanja. Tijela su poput odijela u dugom nizu u koje se vječna duša oblikovala radi svog usavršavanja.

Stanje bolesti povezano je kako s našim fizičkim tijelom tako i s našim duhovnim stanjem. Veliki disbalans možemo uspješno liječiti raznim kundalini krijama i meditacijama, te spriječiti nastanak novog disbalansa. Drevna učenja nas uče da je fizičko tijelo odraz duhovnog tijela. Naša duša tijekom životnog ciklusa i odrađivanja karme proživljava razne teške traume koje ostavljaju duboke rane i čvorove. Bilo da patimo radi neke drage osobe koja nas je prerano napustila ili člana obitelji. Sve se to odražava na našem fizičkom tijelu. Moćnim Kundalini krijama i meditacijom ćemo aktivirati i ojačati našu unutarnju iscjeljiteljsku snagu, a otkloniti emocionalne blokade koje nas ograničavaju u korištenju životnog potencijala i razvijaju bolesti tijela. Otvarati ćemo naš duhovni put i na kraju podariti našoj duši zasluženi mir.

Kundalini joga poznaje 10 energetskih tijela, a prvo tijelo je Tijelo Duše koje označava Beskonačnost. „Heart over Head“. Srce je suosjećanje, ljubav, zahvalnost, opraštanje, um je intelekt, naš ego. Oboje nam je potrebno za harmoniju. Kada je Duša u balansu osjećamo intuiciju, kreativnost, suosjećanje. Krijama ćemo potaknuti otklanjanje napetosti i dugo potiskivane podsvjesne obrasce koji nas sputavaju u korištenju našeg cjelokupnog životnog potencijala. Pomoću kundalini krija možemo uskladiti sva energetska tijela.

RASPORED na dane:
7.3.2023. u 19 sati, iscjeljivanje karme i karmičkih rupa pomoču kundalini joge
14.3.2023. u 19 sati, iscjeljivanje karme predaka i obiteljske karme
21.3.2023. u 19 sati, iscjeljivanje i balans Duše
28.3.2022. u 19 sati, samoiscjeljivanje

Sudjelovati i prijaviti se mogu svi bez obzira na dosadašnje iskustvo u jogi ili su tek početnici. Samo se treba odvažiti i krenuti raditi na sebi. Ako ste osjetili da je ovo upravo za vas, ako vas je vaša Duša pozvala na ovaj ciklus o karmi, onda svakako dođite.

Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: [email protected] i na 091 9759304
Prijaviti se mogu i oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati baš taj dan i u to vrijeme online, a htjeli bi biti na radionici. Drugi dan šaljem link na video snimku radionice, istovjetan kao da ste prisustvovali uživo u dogovoreno vrijeme. Vi onda možete raditi po njemu kada to vama bude najviše odgovaralo, u toplini svog doma.

Cijeli paket od 4 radionice iznosi samo 53 eura.
Pojedinačni dolazak na mini radionicu iznosi samo 17 eura.
Po obaveznoj prijavi i uplati, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.

PRIVATNI ONLINE SATOVI
Također vas pozivam da se prijavite za individualni privatni online kundalini joga sat, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno, a također i razgovarati jedan na jedan.

VODITELJICA:
Radionice i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 12 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla. Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji i velikog preokreta u svom životu, 2010.g izlazi iz tog sustava i posvečuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.

Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad… Osnovala je 2011.g i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr
Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insitut), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.

Družimo se i dalje zajedno u novom ciklusu kundalini joge
Love2All <3   <3
Dragica

“Blessed God, Beloved God, give us the best of life, the best of health. Give us priority over property and punctuality in life so that we may work out our karma and understand the depths of dharma (righteous living), the Guru’s words. Give us joy. Give us tranquility. Give us peace. Give us the power to serve and uplift all those who need us. May we be healthy, happy and holy. Sat Naam.”
-Yogi Bhajan

facebook mali