Očekujte seminar prepun informacija, vježbi i savjeta kako probuditi svoj uspavani psihoenergetski potencijal kako biste mogli sigurno istraživati Nematerijalni Svemir. Međunarodno poznati predavač i autor Pane Andov će kroz cjelodnevni program obuhvatiti teoretske i praktične dijelove te u prezentaciji pokazati mnoštvo slajdova i nekoliko kratkih video zapisa kako bi osigurao da svi sudionici dobiju informacije na ispravan i učinkovit način. Učenici će također dobiti obilje drugih korisnih savjeta i uputstava. Bit će to cjelodnevni progresivni program koji može promijeniti vaš život!

Pane “AstralWalker” Andov je međunarodno poznati predavač, autor 11 knjiga, astralni putnik i učitelj ezoterije. Iza njega je više od 30 godina istraživanja, znanja i direktnog iskustva u različitim područjima, kao što su transcendentalna meditacija, gledanje na daljinu, astralna projekcija, tai chi, teozofija, kriya yoga, ezoterični budizam, fenomeni pravih krugova u žitu, drevne civilizacije, ufologija i paranormalno.

https://puretranquilitypublishing.com/about-the-author/

Njegove knjige opisuju skrivenu stvarnost koja nije vidljiva putem pet osjetila, a njegova vizija Univerzuma je prilično posebna.

Među knjigama koje je objavio i koje pokrivaju različite kompleksne teme, „Izuzetne moći kod ljudi“, „Buđenje – energija životne snage“ i „Buđenje – ključ vanzemaljskih poruka“ su preporuka svakom tragaocu istine koji želi razviti svoja unutarnja osjetila do točke postizanja potpuno svjesnog putovanja van tijela u nematerijalni dio Univerzuma, povezivanja s visoko evoluiranim božanskim kozmičkim bićima i postajanja aktivnim sudionikom u procesu Velikog buđenja na planeti Zemlji.

Knjige će biti dostupne na Radionici.

SEMINAR EKSTRASENZORNA PERCEPCIJA

NEDJELJA, 11. LIPNJA 2023.  09:00 – 17:00

Lokacija: OAZA Joyful Place, Radićeva 9, Zagreb

Cjelodnevni program će obuhvatiti teoretske i praktične dijelove slijedećih područja:

 • Chi energija
 • Psionika
 • Progresivna meditacija
 • Gledanje na daljinu
 • Šesto čulo
 • Astralna putovanja
 • Cvijet života Aktivacija energetskog polja aure
 • Samoiscjeljenje
 • Duhovna transformacija

Cijena: 135 EUR

Osigurani su veganski ručak, voće i grickalice.

Kontakt za dodatne informacije i rezervacije:

[email protected] ili +385 99 456 5600

Što ponijeti: prostirku za jogu, povez za oči i bilježnicu.

VIŠE INFORMACIJA:

Psihoenergetika je područje koje uključuje psihičko i biofizičko proučavanje informacijskih i energetskih potencijala živih organizama. Ovo polje istražuje kompleks fenomena koji se odnose na interakciju živih organizama međusobno i s okolinom bez posredovanja pet osjetilnih organa.

Kada se ljudsko biće počne podešavati svojoj „energiji životne snage“, učinci su izvanredni.

ŠTO ĆETE DOBITI NA OVOJ RADIONICI?

 • Veliki prikaz multiverzuma, njegovih ravnina i dimenzija.
 • Usklađivanje s vašom višom svrhom i mjestom u Božanskom kozmičkom planu.
 • Vježbu dubokog i progresivnog meditativno stanja koje će vam omogućiti kretanje između razina.
 • Više razumijevanja o svojim snovima i kako oni nastaju.
 • Iskoristite svoju “Chi” energetsku snagu.
 • Naučite gledanje na daljinu (gledanje iz daljine kroz vrijeme i prostor).
 • Naučite i počnite prakticirati astralno putovanje kao svjesno izvantjelesno iskustvo.
 • Proširite polje aure “Cvijet života” kako biste privukli svjetlosnu energiju iz viših dimenzija.
 • Vježbajte svoj ESP (Extrasenzornu Percepciju).
 • Uključite se u Izvor Kozmičke Svijesti kako biste se otvorili primanju visokokvalitetnih podataka.

>>>

 • Uvod o tome što mi uistinu jesmo, o multidimenzionalnom svemiru i o našem mjestu u njemu. Važnost svakodnevnog ulaska u specifično duboko meditativno stanje, podizanja naše duhovne vibracije, ujedinjenja s našim najčišćim unutrnjim svjetlom, širenja naše svijesti i usklađivanja s božanstvom i energijom kozmičke supersvijesti. Usklađivanje s krajnjom svrhom kozmičkog božanskog plana.
 • Detaljno objašnjenje životne sile univerzuma koju neke drevne tradicije nazivaju „chi“. Ova svjesna životna sila prolazi kroz sve u svemiru i ona je bit cjelokupnog postojanja. Život je stvara, tjera da raste.

Njena energija nas okružuje i povezuje. Nesmetani, uravnoteženi tok „chi“ ili naše „životne snage“ je jedina najvažnija odrednica našeg zdravlja, vitalnosti i sreće. Umjetnost chi-ja uči nas kako usklađivanjem daha, pokreta i svjesnosti, počinjemo osjećati i shvaćati tok života i njegovu konačnu Svrhu.

 • Izravna ekstrakcija, akumulacija i distribucija moćne iscjeljujuće Chi /Prane u naš energetski sustav kroz posebne vrste disanja i koncentracije. Instruktor će prenijeti dragocjeno znanje kako možete aktivirati i usmjeriti chi tok kroz “Osam izvanrednih meridijana” unutar našeg eteričnog tijela te kako napuniti i ispuniti chi energijom donji, srednji i viši Dantien.

Podijelit će i svoje znanje o Yin i Yang energijama, protoku njihove energije unutar energetskih kanala koji prolaze kroz naša eterična i fizička tijela te kako postići unutarnje iscjeljenje prakticiranjem mikroskopske orbite.

 • Tehnika progresivne meditacije za postizanje RV (Remote Viewing). Općenito, proces poznat kao „Gledanje na daljinu“ u praksi omogućuje svijesti da promatra lokalno Psioničko „eterično“ polje, ali zahtijeva sposobnost našeg mozga da se prirodno sinkronizira sa Schumanovim rezonancijama planete Zemlje.

Čim se Dimetiltriptamin pojavi unutar naše epifize na prirodan način kao rezultat primjenjenih progresivnih meditativnih tehnika, počinjemo doživljavati izmijenjenu percepciju svijesti, poznatu kao drugi vid, koji može percipirati i našu lokalnu fizičku realnost a i našu daleku i fizički nedostižnu stvarnost.

Drugim riječima, naša izmijenjena svijest je bombardirana informacijama vizualne prirode koje dolaze iz „kozmičkog interneta“ Svemira. Kao da nam je neko otvorio prozor prema nevjerojatnim stvarima. U početku ćemo primijetiti kako vizije dolaze i odlaze, i vjerojatno nećemo imati kontrolu nad njima, neke će se samo pojaviti i nestati u sekundi, a neke će ostati vidljive na mentalnom ekranu još puno duže.

S vremenom i vježbom možemo naučiti kako promijeniti svoju svijest i još više razviti treće oko.

 • Buđenje šestog čula sa ESP (Zener) kartama (~45 min praktični trening). Program uključuje efikasanu obuku koja će uz malo truda učenicima pomoći da otvore treće oko i razviju takozvani „drugi vid“, ostvare kontrolirano gledanje na daljinu i progresivno astralno putovanje.

Instruktor je proveo cijeli život tražeći načine kako otvoriti svoje treće oko, kako bi se podesio na astralni kozmički internet i razumio više o tajnama nevidljivog univerzuma.

 • Sve što trebate znati o astralnoj projekciji, opsežni teorijski i praktični inputi (~50 minuta vođene meditacije uključeno).

Instruktor s više od 30.000 samoindiciranih izvantjelesnih iskustava, dugim nizom godina ESP treninga i eksperimentiranja s gledanjem na daljinu, prenijet će najbrže i najefikasnije tehnike kojima se može dostići vrlo napredan nivo astralnog putovanja.

Ovo će dalje voditi prema kontroliranim iskustvima van tijela i tada je potencijal neograničen. Čovek postaje pravi astralni istraživač Univerzuma. Za one koji nisu upoznati, termin „astralna projekcija“ se odnosi na iskustvo van tijela tijekom kojeg astralno tijelo napušta fizičko tijelo i putuje u astralnu dimenziju.

Radionica će se također veoma detaljno baviti programima sanjanja holografske prirode; zašto ih opažamo unutar astralnog plana ili kako se umjetno manifestiraju unutar naše svijesti. Elaborirat ćemo četiri izvora iz kojih programi sanjanja mogu poticati, uključujući aktivnost “orbova” i njihovu interakciju a našom sviješću tokom spavanja. Instruktor će cjelokupno ljudsko razumijevanje snova zaista podići na potpuno novi nivo.

Otkrit će mnoge razloge za takvu holografsku interakciju, uključujući video dokaze.

 • U drevnim vremenima visoko evoluirana humanoidna bića znala su sve o polju aure “Cvijet Života” i kako bi, ako je precizno izgrađeno i aktivirano u njihovoj auri, moglo služiti i kao prijemnik ili kao predajnik psionske energije.

E = mc2 Energija je jednaka masi puta brzini svjetlosti na kvadrat.

U ovom slučaju, energija je jednaka brzini rotacije plazme unutar polja ljudske aure „Sjeme života“ na kvadrat. Možda na prvu zvuči komplicirano onima koji se nisu s ovime susreli do sada, ali instruktor će se maksimalno potruditi i detaljno objasniti kako sve ovo funkcionira.

Kada se polje aure ljudske plazme proširi i preoblikuje u sedam savršenih sfera koje se preklapaju jedna s drugom u geometriji Sjeme života, ono stvara šest “vesica piscis” i šest latica u središnjoj sferi.

Kada se polje aure dalje proširi u 3D formu Jajeta života i Cvijeta života, zvjezdani-tetraedar se prirodno pojavljuje u sredini (svaki tetraedar je izolator naboja) i kada dva naboja (pozitivno i negativno) počnu prolaziti kroz latice (15 latica za svako punjenje / 30 ukupno) …svaki tetraedar se počinje okretati u suprotnom smjeru – Cvijet života plazma polje postaje aktivno.

Prirodna fraktalnost unutar 19 sfera polja Cvijeta života, generira mrežu od 64 tetraedra i vektorsku ravnotežu unutra… koja u točnom centru stvara „multidimenzionalnu rupu“ gdje božanska energija počinje curiti u ovu dimenziju i individualna se svijest počinje povezivati i podešavati u izvornu svijest i time započinje preuzimanje visokokvalitetnih podataka…

Jedno je sigurno, nakon što vide fotografije krugova u žitu i datog objašnjenja i kako se svi ti mali dijelovi slagalice uklapaju zajedno, učenici će početi vidjeti logiku iza perspektive instruktora i počet će razumjeti dublje značenje istinskog fenomena krugova u žitu.

Koristeći i Yin i Yang chi u svojim poljima aure i zvijezda-tetraedar u njihovim centrima, učenici će naučiti kako aktivirati svoj “Cvijet života” polje aure i otvoriti točku singularnosti u centru tog polja. Kada se to postigne, moći će se podesiti na Izvornu svijest za visokokvalitetno preuzimanje podataka.

Svi ste dobrodošli.