Astrologija je sama po sebi iznimno zanimljiva, detaljna i točna. Analizom natalne karte, sinastrije, horoskopa općenito i puno drugih aspekata dolazimo do vašeg odgovora i rješenja za bilo koji problem koji vas tišti. Takve prognoze su uvijek opširne, zahtijevaju vrijeme za posložiti i analizirati položaje planeta, što znači i što koji predstavlja u određenoj kući… Dosta posla, da skratimo. Kad vas muči neko vaše bitno, jasno i konkretno pitanje koje ne zahtijeva ništa osim konkretnog odgovora, u pomoć nam dolazi slatkiš astrologije, jedna od najstarijih grana. Njezino veličanstvo-horarna astrologija.

Što je horarna astrologija

Za sve vas nestrpljive, željne brzog i iskrenog odgovora. Ova tehnika je stvorena upravo za vas. Horarna astrologija se bavi odgovaranjem na jasno, bitno, konkretno i točno definirano pitanje. Način na koji se gleda u današnje je vrijeme jednostavniji nego prije. U računalo se unese točno vrijeme kada vi postavljate vaše pitanje. U tom trenutku gleda se položaj planeta i nalazi odgovor. Također, pitanje se može postaviti i preko karata posebno namijenjenih gledanju horarne astrologije. Za razliku od detaljne analize kroz druge grane astrologije, ovakav način gledanja od vas kao pitača zahtjeva iznimnu želju za odgovorom na pitanje koje mora biti goruće, ono nešto što vas doista opterećuje ili zanima iz dubine duše. Horarna astrologija nije za beskonačne analize, uvide u dubine, detalje…

shutterstock 1502881307 768x511 1

Upravo zato jako je važno da pitanje ne postavljate iz puke znatiželje, dosade ili krivih namjera. Pitanje mora biti čisto i jasno i u trenutku postavljanja pitanja vi morate biti gladni svog odgovora i misliti na to svim svojim srcem i dušom. Budite prisutni u svom pitanju. Dvoumite li se oko pitanja, uvijek se odlučite za ono koje vrišti, koje vas najviše zanima, izjeda i ne da vam mira. Također je od velike važnosti da ste iskreni prema sebi i prema astrologu.

Ako to niste, nemojte se čuditi nezadovoljavajućem ili netočnom odgovoru. S obzirom na to da je ovakvo gledanje precizno i jasno, zahtjeva takvo pitanje i pristup. Iskrenost i otvorenost su jedini ispravni načini postavljanja pitanja i gledanja odgovora kada je tema horarna astrologija. Pitanje možete postaviti bez uvoda, a možete i svom astrologu približiti problem dajući kratak uvid u svoju situaciju. Na taj način stvarate bliži odnos koji je uvijek bitan da biste se povezali i samim time astrolog ima bolji uvid i može jasnije otvoriti vaš odgovor i protumačiti ga kraće i jednostavnije.

Još jedna bitna napomena. Na vama je kao pitaču da se koncentrirate na određeni vremenski rok. Preopširna ili općenita pitanja ne mogu dati jasan i brz odgovor. Jednostavno ne komplicirajte, uronite u sebe i pustite da vam vaše pitanje dođe samo. U trenutku kada budete spremni, a znat ćete prepoznati taj osjećaj, nazovite i postavite svoje pitanje u pravo vrijeme. Opustite se i budite spremni na svoj toliko željeni odgovor.

Za više detalja posjetite: Alternativni centar Zara