Drage jogine i jogići,
Pozivam vas da se priključite mom online ciklusu kundalini joge u mjesecu veljači. Samo za vas sam pripremila paket od 4 mini radionice na kojima ćemo raditi na odstranjivanju stresa, depresije, anksioznosti, vaših strahova, te na samopouzdanju, unutarnjoj snazi, hrabrosti i ljubavi prema sebi kako biste prevazišli sva ova teška stanja i uzdigli se iznad toga.
Nalazimo se u jednom zaista teškom periodu, kada su nas zadesile mnoge prirodne nepogode poput učestalih potresa, poplava, kao i Covid-19. Mnogi od vas su u stalnom strahu od ponavljanja tih događaja i u velikom stresu, u brizi za osobnu egzistenciju i mnogim drugim problemima, pa pitate kako se nositi sa svim time, kako umiriti um.

Zato sam za sve vas zainteresirane za ove teme, kreirala ovaj paket od 4 mini radionice. Kundalini joga ima zaista vrlo moćne alate koji nam mogu pomoči u ovakvim situacijama. Može nam pomoči da ostanemo mirni i hrabri u teškim i stresnim situacijama koje život stavlja pred nas. Kundalini pranajame i meditacije mogu nam pomoči da se nosimo sa svim teškim trenutcima.

Svaka mini radionica je cjelina za sebe s određenom temom kako bismo prošli i obradili neke teme i emocije iz vašeg svakodnevnog života i ušli u dubinu vašeg Bića. Možete se uključiti bilo koji utorak.
Raditi ćemo snažno i moćno i truditi ću se s vama podijeliti svo znanje, mudrost, razumijevanje i dugogodišnje učenje iz prakse kundalini joge, kao i uvijek do sada.

Veselim se svima vama koji ćete se pridružiti na ovaj način, kako biste spoznali snagu i moć ove prekrasne i čarobne joge, kako biste spoznali dublje sebe i svoj život, kako biste spoznali kako živjeti i razumjeti život na drugačiji, duhovniji način.
Kundalini joga je joga svjesnosti, joga u kojoj osluškuješ onaj unutarnji glas koji te potiče na buđenje, na rad na sebi. To je praksa koja nam pomaže da se spojimo s našom dušom, umom i tijelom i dovedemo u balans ta tri tijela kako bismo bili usklađeni.

Raspored na dane:
2.2.2021. u 19 sati, odstranjivanje unutarnjih strahova
9.2.2021. u 19 sati, odstranjivanje stresa, put prema unutarnjem miru
16.2.2021. u 19 sati, stanje depresije i anksioznosti
23.2.2021. u 19 sati, samopouzdanje, hrabrost i unutarnja snaga, ljubav prema sebi

Sudjelovati i prijaviti se mogu svi bez obzira da li već prakticiraju neku vrstu joge ili su tek početnici. Samo se treba odvažiti i krenuti raditi na sebi. Ovo je sada idealna prilika za novi početak ili pak za nastavak rada na sebi.
Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: [email protected]

Prijaviti se mogu i oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati baš taj dan i u to vrijeme online, a htjeli bi biti na radionici. Za sve vas koji nećete moći tada, šaljem original video snimak radionice, istovjetan kao da ste prisustvovali u dogovoreno vrijeme. Vi možete raditi po njemu onda kada to vama bude najviše odgovaralo u toplini svog doma.
Cijeli paket od 4 radionice iznosi samo 180 kn, kako bi bio dostupan mnogima zaintereseiranima.
Pojedinačni dolazak na mini radionicu iznosi samo 70 kn.
Po obaveznoj prijavi, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.

PRIVATNI ONLINE SATOVI
Također vas pozivam da se prijavite za individualni privatni online kundalini joga sat, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno, a također i razgovarati jedan na jedan.

VODITELJICA:
Radionice i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 10 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla. Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji, 2011,g izlazi iz tog sustava i posvečuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.
Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji svake godine, i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad… Osnovala je i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr
Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insituta), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.

“Blessed God, Beloved God, give us the best of life, the best of health. Give us priority over property and punctuality in life so that we may work out our karma and understand the depths of dharma (righteous living), the Guru’s words. Give us joy. Give us tranquility. Give us peace. Give us the power to serve and uplift all those who need us. May we be healthy, happy and holy. Sat Naam.”
-Yogi Bhajan

https://www.facebook.com/events/402693574329745

Humanitarna udruga Plavi Anđeo
mobitel 091 975 93 04
e-mail: [email protected]

www.plavi-andeo.hr
http://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo