ZAGREB + ONLINE: 04.05.2022. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Ovo je 4. dio kvalitetne serije radionica pod nazivom “Mala škola emocija 2”, namijenjene theta praktičarima da prošire i razviju svoja znanja o emocijama.

Ulovite li se ponekad u osjećaju da vam “nešto” nedostaje? U ovom dijelu radimo upravo na tom malenom triku…imamo toliko toga, izobilje je oko nas, ali nama nešto “fali” i mi ne vidimo sve što imamo.

Kao da imate osjećaj praznine, rupe, gladi ili ponora u sebi. Možda tu “rupu” privremeno i ispunite sa ugodom koju pronađete u sportu, društvu, hrani, shoppingu ili na nekim drugim “mjestima”. Osjećaj praznine na kratko nestane, ali vjerojatno ste primijetili da se opet vrati te začarani krug kreće ispočetka.

emocije skola 1

Druga strana medalje je osjećaj “previše svega”. Možda se ponekad osjećate zatrpano sa previše posla i odgovornosti. Možda ste umorni jer osjećate da previše volite, previše dajete svijetu, previše vam je stalo. Možda ste iscrpljeni od neuspješnih pokušaja, neuzvraćenih ljubavi, neispunjenih želja i snova, nesigurnosti…

Zašto osjećaj praznine ne možemo ispuniti stvarima, hranom ili poslom? Zašto nas taj osjećaj tjera na još stvari, još hrane ili još posla? Zašto se onda osjećamo da imamo previše stvari, previše jedemo ili previše radimo? Zato što rješenje nije u bijegu od osjećaja, koliko god oni neugodni bili. Rješenje je u skidanju debelog sloja blokirajućih vjerovanja, koja kreiraju ove osjećaje i koče vas u ostvarenju života kakvog si želite.

Na 4. dijelu programa “Mala škola emocija 2” otkrit ćete pravi uzrok vašeg osjećaja nedostatka ili osjećaja da vam je “previše svega”. Prošetat ćete labirintima svoje podsvijesti, pronaći programe vjerovanja koja vas sprječavanju u napredovanju te iscijeliti te aspekte sebe.

MALA ŠKOLA EMOCIJA 2, 4. DIO

emocije skola 2

Kad iscjelite ove aspekte sebe tek tada vaša prirodna sposobnost da bude i osjećate se zadovoljno životom i prirodom izobilja oko sebe može doći do izražaja 🙂

TERMIN:
ZAGREB + ONLINE: 04.05.2022. od 18 do 22 sata
Mala škola emocija 2 namijenjena je ThetaHealing® praktičarima sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem. Odvija se istovremeno uživo u Zagrebu i online. Svi theta praktičari mogu upisati ovu radionicu, bez obzira jeste li pohađali prethodne dijelove programa Male škole emocija ili ne.

PRIJAVE:
Više o programu Male škole emocija 2 i prijave pronađite na:
http://www.thetacentar.com/2022/02/theta-program-mala-skola-emocija-2/

Ako se s ThetaHealing® metodom niste nikada susreli, i želite vidjeti kako izgleda rad na podsvjesti kroz theta valove, prijavite se na Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovdje:

prijavi se plava