Image by Freepik

Posljednji mladi Mjesec 2023. može zauvijek promijeniti živote nekoliko znakova Zodijaka, jer se događa u konjunkciji s Marsom! To znači da će karmički zadatci budućnosti biti riješeni sredinom decembra/prosinca – vežite pojaseve!

atma.hr – 52
Karma ne spava! Kada vam se čini da ništa novo neće doći u vaš život, planeti će sigurno poslati apsolutno nevjerojatne događaje. Upravo nas to očekuje 13. prosinca/decembra na mladi Mjesec u Strijelcu koji će se dogoditi s konjunkcijom Sunca, Mjeseca i Marsa.

Važno je da je upravo Mars dispozitor (odašiljač) energije čvora budućnosti u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, naglih događaja u životu.

Osim toga, Mars simbolizira muškarce pa se u životima mnogih žena može pojaviti novi partner – mladi Mjesec uvijek donosi početak novog ciklusa u životu.

Blizanci

Mladi Mjesec se događa u vašem sektoru odnosa, što znači da biste mogli iznenada imati novog partnera.

Štoviše, situacija se može dogoditi tijekom putovanja ili ćete ga upoznati putem društvenih mreža ili stranica za upoznavanje.

Budite sigurni da je ova osoba vaš karmički partner, budući da Mars kontrolira čvor buduće karme, a 2024. vaša zajednica bi mogla postati i službena.

atma.hr – 52
Lav

Mladi Mjesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da možete upoznati novu osobu na njenu inicijativu.

Usput, mogao bi to biti stranac, učitelj, odvjetnik ili osoba s nekom ozbiljnom titulom – Mars u vašoj karti vlada sektorom uspjeha.

Budite sigurni da će se romansa brzo razviti, budući da je Mladi Mjesec 13. prosinca/decembra u promjenjivom znaku Strijelca – morat ćete se brzo prilagoditi okolnostima i prijedlozima partnera.

Strijelac

Ovo je vaš mladi Mjesec i vaša pravila!

Bit ćete toliko privlačni da će vam Svemir sigurno poslati blistavu i iznenadnu ljubav.

Upravo 13. prosinca/decembra spajaju se Mjesec, Sunce i Mars u vašem znaku, dok će se čvor budućnosti nalaziti u sektoru ljubavi!

Vrlo je vjerojatno da možete doživjeti ozbiljan intenzitet strasti, jer Mjesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti – pripremite se za burno i slatko razdoblje.

atma.hr – 52
Vaga

Na mladi Mjesec 13. prosinca/decembra bit će veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja – ljubav možete upoznati tijekom poslovnog putovanja, obuke ili uz pomoć rodbine.

Budite otvoreni, budući da tijekom prosinca/decembra vaše veze imaju veliku pažnju Svemira.

Mars će do kraja 2023. u vaš život donositi zanimljive osobe, no najmarkantniji događaj očekujte sredinom mjeseca.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić