Pozivam vas na online programu LAVLJI PORTAL – JA JESAM koji će se održati na ZOOM aplikaciji 1.kolovoza, 8. kolovoza i 15.kolovoza u 20.00 sati.

Za vrijeme Lavljeg portala Majka Zemlja i naše Sunce su u poravnanju sa najsjajnijom zvijezdom na našem nebu Sirijusom te sa Centralnim Suncem. To je period kada smo preko Sirijusa snažno povezani sa našim Galaktičkim središtem i kada je potencijal primanja transformativnih energija, svijetlosti i kodova višestruko povećan.

Kad dio procesa našeg buđenja i podizanja naše vibracije mi sve više postajemo svijesni tko smo i osjećamo i prisjećamo se našeg galaktičkog porijekla. Postoji mnogo predaja o nastanku čovječanstva, i većina uključuje upravo Sirijusance. Prema egipatskom bogu Tothu Sirijusanci predstavljaju našeg galaktičkog oca.

Online program LAVLJI PORTAL – JA JESAM sastoji se od 3 meditacije koje će se održati u slijedećim terminima:

1. kolovoza / augusta 2023 (utorak) u 20.00 sati – tada ćemo biti na samom početku Lavljeg portala i s ovom meditacijom ćemo se otvoriti za primanje tijekom cijelog perioda Lavljeg portala. Na ovaj dan je i puni mjesec u Vodenjaku tako da to savršeni trenutak da uđemo u energiju Lavljeg portala i iskažemo svoju spremnost za spuštanje i utjelovljenje energije Doba Vodenjaka kako na individualnom nivo tako i za Majku Zemlju i cjelokupni život na Majci Zemlji.

8. kolovoza /augusta 2023 (utorak) u 20.00 sati – ovo je centralni dan Lavljeg portala kada smo u savršenom poravnanju sa Sirijusom i Centralnim Suncem. Snaga Lavljeg portala je ovog dana najsnažnija. Ova meditacija je ujedno i aktivacija zlatnih kodova za otpuštanje starih obrazaca vjerovanja i spuštanje sjemena galaktičke svijesti.

15. kolovoza /augusta 2023 (utorak) u 20.00 sati – ovom meditacijom ćemo obilježiti završetak Lavljeg portala. Ovaj meditacija se održava uoči mladog mjeseca u Lavu (16.8.). Napravit ćemo integraciju sa svim energijama i kodovima koje smo primili tijekom Lavljeg portala. Ovo je i dan koji se u mnogim zemljama štuje kao dan uzašašća Majke Marija (Velika Gospa). Na ovoj meditaciji povezat ćemo se sa energijom Majke Marije i primiti energetsku transmisiju za aktivaciju našeg svijetlosnog tijela.

Investicija za sudjelovanje u ovom programu je EUR 55.

Sve meditacije će biti snimljene i ukoliko nećete biti u mogućnosti prisustvovati na meditaciji uživo dobit ćete snimku meditacije odmah po njezinom završetku.

Prijavite se za program na email [email protected] ili na WhatsUp +385955884585. Više informacija o mome radu možete pronaći na stranicama www.svemirkovac.com i www.uvortexusasvemirom.com

Veselim se zajedničkom uranjanju u energije Lavljeg portala!

Ovdje možete poslušati meditaciju povodom Lavljeg portala prošle godine: https://youtu.be/03Bdo6W83Xs.