PARAMAHAMSA VISHWANANDA
PITANJA I ODGOVORI
SPLIT, 7. LISTOPADA 2023. U 19:00

Čitajući duhovnu literaturu ponekad se zapitamo kakav je osjećaj naći se u blizini prosvijetljenog Učitelja? Kako bi bilo razgovarati s takvom osobom, koja joj pitanja postaviti, te kako bi takav susret mogao transformirati naš život?

Bez daljnjega ovakav susret nadilazi puko teorijsko znanje i umjesto toga nudi duboko duhovno iskustvo.

Jer prosvijetljeni je Učitelj u stanju djelovati na svim razinama i koliko god unutarnjih prepreka imali On ih je u stanju otkloniti i omogućiti nam da otvorimo srce bezuvjetnoj i neograničenoj ljubavi.

Jedinstvena prilika da doživimo takvo iskusvo nudi nam se ove godine u Splitu. Paramahamsa Vishwananda, prosvijetljeni Učitelj, ponovno dolazi u naš grad nakon šest godina, a ovoga puta uz uobičajene blagoslove (daršan) održat će se i poseban događaj na kojem će zainteresirana publika imati mogućnost direktno Mu postavljati pitanja. Ovakav oblik druženja nazivamo satsang, što doslovno znači “druženje s Istinom”.

Nakon satsanga uslijediti će kirtan, koncert grupe Prema Vahini, koja svoju glazbenu inspiraciju crpi u dubokoj tradiciji indijske duhovne glazbe, ali i njenoj zanimljivoj fuziji s melodijama balkanske glazbe.

Ako vam se ovo čini privlačnim i zanimljivim, pridružite nam se na satsangu i koncertu u subotu 7. 10. u Gradskom kazalištu mladih, kao i na daršanu koji će se održati sljedećeg dana.

Doživite ljepotu druženja s osobom u čijoj prisutnosti božansko postaje jasno opipljivo, kojoj možete postaviti pitanja te zaronite u radost i ljubav koje izviru iz svakog kirtana.

Gradsko kazalište mladih
Trg Republike 1
21000 Split

Kupite svoju ulaznicu ovdje!

Srdačno dobrodošli.