Foto: pixabay.com

Svaki horoskopski znak prate razne predrasude vezane uz njihovo ponašanje i karakter. Među znakovima o kojima postoji najviše stereotipa definitivno su Ribe. Međutim, u njihovom slučaju te predrasude su zapravo – istina.

atma.hr – 78
One previše osjetljive

Većina Riba prvo će se pokušati obraniti od ovog stereotipa, ali na kraju će ipak priznati da njihova osjetljivost nije nikakav mit nego živa istina.

Osjetljivost je produkt velike količine emocija koja se nalazi u njima i zbog kojih sve shvaćaju osobno.

One su često nerealne

Nitko ne zna tako dobro pobjeći od stvarnosti kao Riba.

Ponekad se namjerno ne želi suočiti s realnošću situacije u kojoj se nalazi, a ponekad joj jednostavno treba vremena da se s njom suoči na svoj način i pod vlastitim uvjetima te zato nestane u svom zamišljenom svijetu u kojem je sve onako kako treba biti.

atma.hr – 75
One su velika zlopamtila

Ribe opraštaju brzo, ali ne zaboravljaju nikad.

Kada pomislite da se više ni ne sjećaju onoga čime ste ih povrijedili, one će vas podsjetiti na to, najčešće usred neke rasprave ili svađe.

One su previše lakovjerne

Ribe na prvu uvijek vide samo ono najbolje u ljudima. Nažalost, to znači da im promaknu njihove loše strane i to im se često obije o glavu.

Pustit će ljude u svoj život s punim povjerenjem i bez zadrške, ne računajući na to da mnogi nemaju dobre namjere.

atma.hr – 39

One su poprilično ćudljive

U jednom trenutku Riba može biti jako uzrujana i beskrajno tužna, a u drugom zaboraviti na sve i opet zračiti srećom.

Takva promjena raspoloženja možda može biti čudna, ali zapamtite da su u svakom trenutku jednostavno takve kakve jesu i ne skrivaju vam ništa.

Kada su sretne – sretne su. Kada su tužne – tužne su.

zadovoljna.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

banner himalajska lampa

1 KOMENTAR

 1. Ja sam Riba i dio …nekih statistickih 50 % sto pise potpisujem 100 posto i plus i minus.
  Medutim ako Pisac clanka pise o Znaku koji nije – vec prepisuje sto drugi pisu …pricaju ili sam taj pisac tako promislja – ono sto pise su ciste gluposti a glup covjek i pamet ne idu s mudrosti i iskustvom zajedno… jos u zacinu s egom i nametanjem…te zamjenom teza pomoci nema.

  Nadalje isto vrijedi i za druge HororSkop znakove.

  Opet nadalje broj dva:
  da bi osobu i to samo mozda zaokruzili u trenu…morate joj poznavati osnove psiho feno geno tipa.. psihologiju i osobnost iste… te nasljedece, okolinu i iskustvo zivota…numerologija…moguce psiho poremecaje.. traume i tako slicno.

  Hroroskop je samo jedna od nekoliko stranica prirucnika Covjeka.

  Ponavljam: na Atmi ima jako dobro napisanih clanaka ali ima i puno povrsnosti i gluposti: bilo to iz podrucja duhovnog metafizicko intuitivnog ili pak razumski iz uobicajene razumske znanosti.
  Dajte Dite Materi a mater nije AMater.
  ✌️