Blizanci, na ulasku u ovaj mjesec očigledno je da nešto ne štima u vašim emotivnim relacijama. Karta Bolest govori o lošem odnosu, distanci, nekoj hladnoći koja se uvukla između vas i partnera. Od treće dekade ulazite u mnogo povoljniji period – iskoristite ga. Ako ste slobodni – prošlost se može ponovo pokrenuti. Ako je vaš bivši odnos zaista bio LJUBAV, onda i vrijedi potruditi se da on ponovo oživi. Imat ćete priliku za tako nešto. Jarci, generalno gledano – mnogo planova, ali i vrlo korektna realizacija onoga što pokušavate pokrenuti. Moguće je da još uvijek nećete biti u potpunosti zadovoljni financijskim rezultatima svega ovoga, ali i oni će vremenom doći. Nekima od vas tijekom prve dvije dekade mjeseca stoje mogućnosti za novo zaposlenje ili unaprjeđenje na postojećem radnom mjestu.

atma.hr – 52
Ovan

NEŠTO NOVCA – POSJETA – NEPRIJATELJ

Ljubav

Slobodni Ovnovi su tijekom travnja/aprila vrlo društveni, u pokretu i sigurno je da će upoznati gomilu novih ljudi s kojima će imati zajedničke teme. Pozivi za izlaske i druženja će biti vrlo česti i pred vama je mjesec kada se baš možete opustiti i nauživati. Ne može se poreći da će vas netko od osoba s kojima ste u kontaktu i zainteresirati, ali prvenstveno na erotskim osnovama. U prijevodu – željet ćete se provesti, ali ne se i ozbiljnije vezati. Ako imate emotivnog partnera, bilo bi dobro da sve nedoumice i probleme raščistite već tijekom prve dekade ovog perioda, da ne bi non stop “iskakale” i pravile vam probleme u ostatku mjeseca. Druga dekada je odlična da budete više društveno aktivni s voljenom osobom, da izlazite češće ili – da odete na vikend van grada… možda obiđete zajedničke prijatelje koji žive daleko od vas. Sam kraj mjeseca može donijeti nešto vreliju atmosferu. Klonite se rasprava.

Posao

Prvo pa muško – karta Nešto novca ne obećava neko bajno financijsko stanje tijekom travnja/aprila ili vam makar poručuje da će dosta vaših novaca otići na izmirivanje računa i obaveza. Pa dobro i to je za ljude – ako ništa drugo – vidi se da ćete biti u kontaktu s mnogo ljudi, da ćete ostvarivati nova poslovna poznanstva i u suštini – praviti teren za naredni mjesec. U postojećim poslovnim partnerstvima obratite pažnju na drugi dio travnja/aprila, kada može doći do razmimoilaženja sa suradnicima po nekim dosta bitnim pitanjima.

Zdravlje

Na « tapetu » su ovog mjeseca probava, problemi s variranjem krvnog tlaka, a moguće je da će neke od vas « spopasti » i alergije. Ono što je pozitivno jest da će sve ovo biti prolazne, kratkotrajne tegobe. Ako je potreban neki operativni zahvat, on će najvjerojatnije biti krajem travnja/aprila.

atma.hr – 52
Bik

VJERNOST – LJUBAVNIK – KUĆA

Ljubav

Za slobodne Bikove – načekat ćete se vi lijepo dok vaša simpatija skopča da bi trebala napraviti neki konkretniji potez prema vama. Ako se to ne dogodi tijekom druge dekade travnja/aprila, bojim se da će se sva događanja prebaciti tek za svibanj/maj. U međuvremenu, dok čekate da se nešto dogodi, provodite vrijeme s prijateljima, čisto da vam vrijeme prođe. U vašim emotivnim relacijama – stoji dosta statičnosti. Ili ste se vas dvoje potpuno uvukli u neku svakodnevicu, ili se između vas rađa distanciranje. Što god da je od ovoga u pitanju, ne smijete ostaviti stvari ovako, a da ne pokušate nešto popraviti. Gradite bliskost, jačajte povjerenje, podsjetite jedno drugo na ljubav!

Posao

Morat ćete biti strpljivi tijekom travnja/aprila kada je poslovni segment u pitanju. Osim što se vidi stabilnost u postojećim poslovnim relacijama, malo je vjerojatno da će biti nekih posebnih noviteta. Uglavnom ćete funkcionirati u nekim standardnim, dnevnim obavezama i čekati svoj trenutak. Ono što vam je postavljeno dosta povoljno jest segment privatnih poslova, bez obzira na to jeste li već u ovoj djelatnosti, ili tek namjeravate pokrenuti nešto svoje. Što se novca tiče, korektno, ali ništa posebno.

Zdravlje

Bit ćete stabilni u zdravstvenom segmentu, ali biste definitivno morali porazmisliti o povećanju fizičkih aktivnosti.

atma.hr – 52
Blizanci

BOLEST – NEISKRENOST – LJUBAV

Ljubav

Na ulasku u ovaj mjesec očigledno je da nešto ne štima u vašim emotivnim relacijama. Karta Bolest govori o lošem odnosu, distanci, nekoj hladnoći koja se uvukla između vas i partnera. U principu – kao da samo « otaljavate » svoje veze, umjesto da u njima istinski uživate. Očigledno je da su vam potrebne promjene, ali one neće doći tek tako. Da bi se stvari pokrenule na bolje, prvo je potrebno da dođe do većih problema, jer je izgleda to neophodno da biste se oboje pokrenuli. Kada negdje polovinom mjeseca shvatite da ste pritjerani uza zid i da je vaš odnos na granici da prestane da postoji, onda ćete tek biti spremni da uzmete situaciju u svoje ruke. Ne sporim, od treće dekade ulazite u mnogo povoljniji period – iskoristite ga. Ako ste slobodni – prošlost se može ponovo pokrenuti, ali ako već hoćete nešto « dizati iz pepela » onda se makar potrudite da to ne bude samo na konto strasti i kemije koja postoji između vas i eks partnera. Ako je vaš bivši odnos zaista bio LJUBAV, onda i vrijedi potruditi se da on ponovo oživi. Imat ćete priliku za tako nešto.

Posao

Niste zadovoljni trenutnom situacijom u poslovnom segmentu i vjerojatno ćete smišljati načine kako da promijenite ovo na bolje. Obratite pažnju na konkurenciju, koja je tijekom travnja/aprila naročito aktivna i pripazite da vam netko ne ukrade ideje ili iskoristi vašu kreativnost za sebe. Udružite se s ljudima koji imaju veliko iskustvo u poslu, učite od starijih kolega, kradite znanje. I pored sporosti u događanjima, od treće dekade travnja/aprila ulazite u mnogo poticaniji period i mogućnosti za nove poslovne suradnje.

Zdravlje

Trudite se da se odmarate dovoljno, pošto se vidi da ste u travnju/aprilu podložni iscrpljivanju i padu energije. Moguće su i manje virusne infekcije tijekom druge dekade ovog perioda.

atma.hr – 52
Rak

NEŠTO NOVCA – VJENČANJE – VESELJE

Ljubav

Slobodni Rakovi bi se mogli malo izvući iz kuće i otići među ljude. Ne odbijajte pozive za izlazak, za neka fina društvena događanja, jer ćete se prvo – provesti mnogo bolje nego što ste očekivali, a drugo – itekako stoji mogućnost da naletite na neku zanimljivu osobu. Što je još ljepše, vjerojatno ovo novo poznanstvo ne bi ostalo samo na prolaznom kontaktu, naprotiv – moglo bi se razviti i prerasti u vezu. Pa vi sad i dalje sjedite zatvoreni između četiri zida… na noge lagane i u provod! U vašim emotivnim relacijama, bar kako karte kažu, neophodno je da savladate neke barijere. I vi i partner dosta toga prešućujete ili zanemarujete probleme koji postoje. Otvorite se jedno prema drugom, pokušajte naći zajednički jezik, a i za vas isto važi savjet – dajte sebi i voljenoj osobi malo « oduška » – izađite, prošećite, posjetite zajedno neku izložbu ili se družite sa zajedničkim prijateljima. To će vas opustiti…

Posao

Možda nećete baš uvijek uspijevati pronaći zajednički jezik s partnerima i suradnicima i definitivno biste trebali raditi na poslovnoj komunikaciji. Također, mogu se javiti neki problemi s dokumentima, ili će vam biti potrebno više vremena za nabavku određenih dozvola. Generalno gledano – travanj/april, osim ovih sitnica koje sam opisala, nije poslovno loš po vas. Ako se savladaju početne barijere, itekako se može ostvariti zadovoljavajuća suradnja, čak i započeti neki novi poslovi koji pokazuju tendenciju da budu isplativi. Što se financijskog dijela tiče – povećani troškovi početkom mjeseca, kasnije – vrlo dobro.

Zdravlje

Sitne tegobe koje mogu biti relativno lako riješene. Obratite pažnju na ishranu, jer tu možete imati problema – rekla bih prvenstveno kada su kilogrami u pitanju.

atma.hr – 52
Lav

BOLEST – IZNENADNA SREĆA – PISMO

Ljubav

Ako ste slobodni – početkom mjeseca i nećete biti u nekom bajnom raspoloženju. Možda je prošlost ta koja vam često pada na pamet i žalite za njom, a možda jednostavno niste u nekom « fazonu » za ljubav. U svakom slučaju, sačekajte vi drugu dekadu travnja/aprila, jer vam u njoj slijede pozitivna iznenađenja. To može biti pokretanje komunikacije s osobom koja vam je zanimljiva i privlačna već neko vrijeme, iznenadni poziv za izlazak, ili pak novo poznanstvo s nekim s kim imate odlično razumijevanje i mnogo zajedničkih tema. U vašim emotivnim relacijama – u travanj/april ulazite nezadovoljni, malo je dobrih stvari u vašim vezama i vidi se da postoji određena distanca. Sve se ovo može savladati, ne brinite, ali je potrebno da se trgnete i shvatite da kao par ne možete više ovako funkcionirati. Drugi dio mjeseca je pogodan za neke zajedničke « akcije », za više izlazaka, ali i za mnogo bolju komunikaciju između vas dvoje.

Posao

Odgovornost prema obavezama, čak i kada su one zahtjevne, obilježit će prvu dekadu ovog mjeseca. Svjesni ste da radite za svoju budućnost i nećete odustati od zacrtanih ciljeva pa čak i uz sporo odvijanje i povremene zastoje. Preokreti dolaze tijekom druge i treće dekade travnja/aprila, kada je pred Lavovima mogućnost da dobijete nove poslovne ponude, a neki od vas će sada čak i početi raditi na novom radnom mjestu. Istina je da će se sve odvijati uz nervozu i brz tempo, ali to je itekako bolje od stagnacije zbog koje ste toliko kukali, zar ne? U financijskom segmentu – mogućnosti neočekivanih priljeva.

Zdravlje

Nekako je vaša zdravstvena situacija tijekom ovog mjeseca non-stop « na granici ». Jako malo je dovoljno da je destabilizira i morate posebno obratiti pažnju na svoj imunitet.

atma.hr – 52
Djevica

PISMO – PORUKA – UDOVICA

Ljubav

Ako ste slobodni – dokle god se sklanjate od prošlosti i ne vraćate ka njoj, bit ćete u super fazonu i dobrom raspoloženju. Ako pak odlučite da pokušate da iz pepela dižete neku bivšu vezu, vjerojatno ćete se brzo suočiti s ponovnim razočarenjem u ovu osobu. Iako travanj/april nije prikazan kao mjesec u kojem je moguće ustaliti se u nekom emotivnom odnosu, izvjesno je da ćete upoznati osobe koje će vam odgovarati, da ćete s njima imati dobru komunikaciju, ili da ćete pak sa simpatijom uspjeti ostvariti veću povezanost i više susreta. U vašim emotivnim relacijama potrebno je da se opustite i vi i partner. Postoji neka doza stegnutosti, kao da niste u potpunosti otvoreni jedno prema drugom i vidi se da neke stvari gurate pod tepih, umjesto da ih rješavate odmah. Radite na svojoj komunikaciji, jer će vam jedino ona sada pomoći da odnos ostane stabilan. Neka obiteljska problematika je naglašena krajem travnja/aprila.

Posao

Jedan živ, pokretan i ispunjen događanjima mjesec je pred vama. Prionut ćete na ostvarivanje onoga što ste isplanirali, a vjerojatno je da ćete imati i podršku osoba koje su poslovno dosta jake ili imaju veliko iskustvo. Nekima od vas se smiješe i nagrade ili promocije, ali sve u zavisnosti od toga koliko ste truda i zalaganja pokazali u prethodnom periodu. U svakom slučaju, nemojte se zadovoljiti svojim trenutnim pozicijama, ovo je period kada možete mnogo toga uraditi za svoje napredovanje. Što se financijskog segmenta tiče – i pored većeg broja priljeva nego inače, ipak nećete biti u potpunosti zadovoljni.

Zdravlje

Lijepo je vrijeme i pravi je trenutak da se više krećete, da više boravite na svežem zraku. Nemojte se zatvoriti u kuću, već šetajte, trčite, vježbajte! Možete doći u pravu formu za kratko vrijeme.

atma.hr – 52
Vaga

PISMO – PUTOVANJE – DAR

Ljubav

Ohoho – kod slobodnih Vaga sve nešto fino, slatko, u pokretu – ima događanja i to rekla bih – jako lijepih. Ako zanemarimo činjenicu da će dosta vaših emotivnih « pokušaja » ostati samo na komunikaciji i nekoj priči « u prazno » – vi ćete provesti jedan mjesec pun aktivnosti. Dakle – idu vam novi ljudi u susret, ostvarit ćete neka fina poznanstva, često ćete biti viđeni ili u krugu prijatelja na nekim izlascima, ili pak u nekim društvenim dešavanjima. Flertovat ćete, udvarat će vam se, poigravat ćete se – baš sve ono što vi volite…. Neke ozbiljne ljubavne priče morat ćemo ostaviti za naredni period, jer za njih u travnju/aprilu – mjesta nema…..U vašim emotivnim relacijama potrebno je da uvedete neke novine, da s voljenom osobom češće provedete i po koji zabavni trenutak, a ne samo da budete u sumornoj svakodnevici. Potrudite se da partneru priredite po koje lijepo iznenađenje, a itekako je moguće da tamo negdje polovinom mjeseca odvojite par dana za sebe i odete na kraće putovanje ili makar na izlet van grada…

Posao

Nema mjesta za ljenčarenje tijekom travnja/aprila – ima da se napričate, našećete. Morat ćete biti u stalnom kontaktu s poslovnim partnerima i suradnicima, jer će događanja biti brza i promjenljiva, a neke od ovih promjena ćete morati rješavati « u hodu ». Ako se bavite komercijalnim, trgovinskim, uslužnim aktivnostima – krenut će vam super i baš ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Ni ostali neće proći loše – em što možete ostvariti neke nove i solidne poslovne kontakte, em se možete « ogrebati » i za koji dodatni poslić koji će vam donijeti finu sumu novca.

Zdravlje

Karte govore o pokretu koji vam je sada neophodan pa bi baš bilo lijepo i da ih poslušate – krenite na neku rekreaciju… I dalje ćete biti slabi na slatkiše i kolačiće pa će kilogrami teško spadati…

atma.hr – 52
Škorpion

MISAO – KUĆA – POSJETA

Ljubav

I Škorpioni u ovaj mjesec ne ulaze u nekom fenomenalnom raspoloženju. Suviše je naglašena statičnost, previše ste vi u nekim razmišljanjima, a premalo u akcijama. Na sve ovo – ako ste još okupirani i nekim bivšim emotivnim partnerom – onda vam nije ni do čega. Sjedite i čekate da se dogodi čudo i da bivša ljubav pokuca na vaša vrata ponovo. Ako ste baš toliko zagrizli za ono što je prošlo, vi se lijepo aktivirajte i ostvarite kontakt – s obzirom na to da je karta Posjeta karta prolaznih događanja, budite sigurni da će to što ostvarite biti isto tako – prolazno. Vi vidite isplati li vam se to. U emotivnim relacijama Škorpioni bi pod hitno trebali napraviti neku promjenu, jer se partner i vi sve više udaljavate jedno od drugog. Ako ne prije – drugi dio mjeseca će vam pomoći da ostvarite napredak u svojoj emotivnoj vezi.

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu osmislili ili isplanirali ima itekako dobre osnove da se realizira, ali i da potraje. Doduše, u prvom dijelu mjeseca računajte na nešto sporiji tempo u poslovnom segmentu, ali to će se od polovine travnja/aprila itekako ubrzati. Ono što vam slijedi jest mnogo kontakata s poslovnim partnerima i suradnicima, pogotovo ako tražite nov posao ili ako hoćete u postojećem nešto promijeniti. Imat ćete podršku onih koji su oko vas, a mogli biste i podsjetiti neke ljude na uslugu koju vam duguju. Pred kraj mjeseca stiže vam vrlo interesantna nova poslovna šansa koju vrijedi razmotriti.

Zdravlje

Više se krećite, jer karte nagovještavaju da ste dosta statični i da vam je potrebna rekreacija. Također, stariji pripadnici znaka mogu imati problema s težinom ili s hormonskim disbalansom.

atma.hr – 52
Strijelac

VJENČANJE – NOVAC – KUĆA

Ljubav

Jako su dobre prilike da slobodni pripadnici ovog znaka pronađu ne samo ljubav, već i ostvare stabilan emotivni odnos tikom travnja/aprila mjeseca. Doduše, sve karte su spore, a to onda označava ili osobu koja je već neko vrijeme u vašem okruženju, koju već poznajete ili pak da će događanja s nekim novim krenuti laganim, ali sigurnim tempom. U svakom slučaju, pred vama su dani koji će obogatiti i uzdići vaš emotivni život. Birajte mudro, jer će osoba koju izaberete vjerojatno jako dugo biti pored vas. U vašim emotivnim relacijama – polako nastupa period kada može doći do stabilizacije. No, ono što je bitno jest da i vi i partner ozbiljno shvatite odnos u kojem ste i da se oboje potrudite da vezu uzdignete. Ne dozvolite da se oboje okrenete osobnim interesima, prvenstveno poslovnim, i da zbog toga vaša emocija ode u neki drugi plan. Neki od vas će tijekom travnja/aprila razmišljati i o preseljenju ili uređenju doma.

Posao

Karte su za poslovni segment dosta stabilne i prilično povoljne, ali morate biti svjesni da do uspjeha nećete doći preko noći. Ako ste voljni da pokrenete neki privatni biznis, razmislite možete li sada uložiti dovoljnu količinu novca da sve to krene kako treba. Generalno gledano – predan i strpljiv rad će Strijelcima donijeti jake poslovne šanse i vrlo vjerojatno nove ponude. Ako pričamo o segmentu financija, bit ćete dosta dobri tijekom cijelog mjeseca, ali će druga dekada biti najisplativija. Ako razmišljate o ulaganjima u neke dugoročne poslove, ne oklijevajte. Ovo će vam se vremenom isplatiti.

Zdravlje

Starijim Strijelcima kičma će predstavljati najveći problem, ali biste trebali razmisliti i o nekim promjenama u prehrani. Kod mlađih – stabilno, ali je potrebno mnogo više kretanja.

atma.hr – 52
Jarac

ISTINA – DIJETE – NADA

Ljubav

Slobodni Jarci se mogu zainteresirati za osobu koju često viđaju u svojoj okolini, autobusu ili prilikom izlazaka. Moguće je da je to netko tko vas izgledom ili ponašanjem podsjeća na bivšu ljubav i vraća vam neke stare sentimentalne osjećaje. Već u prvom dijelu mjeseca možete se aktivirati, prići, pokrenuti razgovor i shvatiti da imate mnogo zajedničkih tema. Ako sve “odigrate” kako treba, tijekom druge dekade biste mogli započeti prilično zanosnu i nježnu ljubavnu priču. U emotivnim relacijama Jarci, po svoj prilici, mogu napraviti velike pozitivne preokrete. Ne samo da se vi i voljena osoba možete više približiti jedno drugom i uzdići svoju vezu na višu razinu, već će se nekima od vas otvoriti mogućnosti i za dobivanje prinova. Ako je u prethodnom periodu bilo problema između vas dvoje, suočite se s njima, riješite ih – ovaj mjesec vam obećava da možete ponovo iz pepela dići vašu ljubav…

Posao

Dosta su naglašene karte kontakata s inozemstvom pa ako već postoje suradnje sa strancima, sada ih možete proširiti i unaprijediti, a ako tek pokušavate pronaći poslovni interes van zemlje, sada vam se za to i otvara prava prilika. Generalno gledano – mnogo planova, ali i vrlo korektna realizacija onoga što pokušavate pokrenuti. Moguće je da još uvijek nećete biti u potpunosti zadovoljni financijskim rezultatima svega ovoga, ali i oni će vremenom doći. Nekima od vas tijekom prve dvije dekade mjeseca stoje mogućnosti za novo zaposlenje ili unaprjeđenje na postojećem radnom mjestu.

Zdravlje

Za mlađe pripadnike znaka travanj/april je povoljan u zdravstvenom segmentu. Što se starijih tiče – provjerite očni tlak, a mogli biste se pozabaviti i stanjem žlijezda s unutrašnjim lučenjem.

atma.hr – 52
Vodenjak

NEPRIJATELJ – MISAO – PORUKA

Ljubav

Za slobodne Vodenjake malo je nade da će tijekom travnja/aprila moći « uozbiljiti » kada je ljubav u pitanju. Ne mogu reći da nema događanja, ma ima – ali sve je to nešto « na dugačkom štapu », sve je to neka površna ili prolazna komunikacija, po koji susretić čisto da vam prođe vrijeme… i ništa više od toga. Neki od vas se mogu baciti u razmišljanja vezana za prošlost, ali čak ni tu nećete uraditi ništa posebno. Moguće je da ćete popričati s bivšim partnerom, razmijeniti po koju porukicu ili eventualno ostvariti jedan susret… i to je to. Čekamo svibanj/maj, da vidimo hoće li vam on otvoriti vrata ljubavi. U vašim emotivnim relacijama stoji promjenljivo raspoloženje – malo se svađate, malo neke stvari zamjerate jedno drugom, ali nekako uvijek uspijete sve srediti i naći zajednički jezik. U principu – nije loše, možda biste samo mogli da unesete neke lijepe novine i malo « pokrenete » vaš odnos.

Posao

Bit ćete « u akciji » od samog početka travnja/aprila. Naglašena je upornost, spremnost za inicijativu i potreba da svoje poslove proširite, razgranate. Odlično za trgovinske, komercijalne, uslužne djelatnosti – vjerojatno veći broj klijenata nego u proteklom periodu. Generalno gledano – pred vama je mjesec kada ćete ostvariti više poslovnih kontakata nego inače i kada ćete polako početi da razrađujete planove koji su do sada bili u nekom zastoju. Bit ćete spremni da svaki problem sagledate s više strana i pronađete adekvatno rješenje. Malo se pripazite konkurencije, jer će biti posebno aktivna. U financijskom segmentu – priljevi iz više izvora, a moguće je da ćete dobiti i neko dodatno poslovno angažiranje.

Zdravlje

Povremeno stoje manji zdravstveni “padovi”, ali samo ako se budete previše energetski iscrpljivali na poslu. Neki od vas mogu imati problema s alergijama.

atma.hr – 52
Ribe

ČASNIK – LOPOV – VJERNOST

Ljubav

Slobodne Ribe kao da već duži vremenski period ne uspijevaju “pronaći sebe” – na emotivnom planu se ne događa ništa od onoga što biste vi željeli, novih ljubavnih prilika je malo i nekako se brzo razočarate u ove osobe. Moguće je da su neki od vas na sve ovo još uvijek vezani za prošla emotivna događanja. Tijekom travnja/aprila se neće mnogo toga promijeniti na bolje – možete opet na kratko osjetiti zanos prema nekom, ali bit će potrebno mnogo vremena da bi se osobe koje sada upoznajete “dokazale” i da biste uvidjeli imaju li trajnu vrijednost u vašem životu. Uglavnom ćete biti usmjereni na poslovni segment. Što se onih u emotivnim relacijama tiče – kakva god da je situacija kod vas, vi niste zadovoljni. Možda od partnera ne dobivate ono što biste željeli, ili jednostavno – smatrate da bi vaš odnos mogao biti mnogo kvalitetniji. Možete tijekom ovog perioda promijeniti nešto na bolje, ali ne očekujte da to dođe samo od sebe. Potrudite se više oko voljene osobe, ne očekujte da samo ona “igra” oko vas…

Posao

Definitivno je tijekom travnja/aprila naglasak bačen na sve ono što se vezuje za posao. Tu se već neko vrijeme dižete i to u priličnoj mjeri, i čini mi se da će se ovaj trend nastaviti i na dalje. Doduše, moguće je da osjećate neprijateljstvo od strane nekih osoba s kojima radite na dnevnoj bazi, ali one vas ne bi trebale uznemiravati – vi ste kvalitetan radnik i to ste već sto puta do sada dokazali. Ipak, obratite pažnju da ne napravite neki propust polovinom mjeseca, jer će to pojedinci jedva dočekati. Ako očekujete neku formu napredovanja ili priznanja za svoj rad, ono će vjerojatno doći tijekom treće dekade travnja/aprila. U financijskom segmentu – budite malo odgovorniji po pitanju troškova.

Zdravlje

U prvoj polovini mjeseca više obratite pažnju na svoje zdravlje. Moguć je blagi pad imuniteta.

stil.kurir/mojastrolog