Oslobodite svoj mozak okova!
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing tečaj

Na ovoj vježbaonici objašnjavat ćemo dio gradiva s tečaja Intuitivne anatomije u vezi mozga, neurona, sinapsi i radit ćemo 3 vježbe:

atma.hr – 45

  1. Usklađivanje polariteta u mozgu
  2. Povećanje kapaciteta neurona i brzine njihovog odziva (povećanje memorije i IQ-a, kognitive inteligencije)
  3. Povećanje broja neuronskih veza u Corpus calosumu, mostu između lijeve i desne polovice (povećanje EQ-a, emocionalne inteligencije)

Ulazeći u theta stanje i radeći ove vježbe potjerat ćemo mozak na razvoj, da stvara više neuronskih konekcija i da signali lakše teku. Efekti bi trebali biti vidljivi kroz mjesec-dva. Ako vam je za rješavanje nekog problema prije trebalo 10tak minuta, nakon ovoga bi trebalo biti barem 7-8 minuta, a neki ljudi kažu da se toliko ubrzalo da su za 1-2 minute razmišljanja već došli do rješenja.

Kopat ćemo na tome što sprečava mozak da radi kako treba. Programi “Ja sam glup”, “Zabranjeno mi je razmišljati” itd… Dobit ćete listu za testiranje koja će vam pomoći identificirati zaglupljujuće i usporavajuće programe.

PRIJAVE: Obavezna prijava na mail: [email protected]
LOKACIJE:
RIJEKA: Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25

Cijena vježbaonice je 50 kn.

Namijenjena je theta praktičarima. Ako niste theta praktičar molimo vas da se ne prijavljujete, nego pogledajte našu stalnu grupu za theta meditaciju (ako ste iz Zagreba), na kojoj možete ulaziti u theta stanje uz vodstvo i tamo će vam se mozak početi nadograđivati.

Ovdje je link za pročitati više: http://www.thetacentar.com/grupa-za-theta-meditaciju/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here